INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ISLANDA 5-2

Federația islandeză a primit cu umor eșecul usturător suferit duminică. Dar a avertizat: ”Vom reveni mai puternici”

Articol de - Publicat marti, 05 iulie 2016 00:00

Visul Islandei s-a frânt în "sferturi". Franța a trezit-o brutal la realitate, aplicându-i o veritabilă corecție: 4-0 la pauză, 5-2 la final. Nordicii au primit însă sportiv și cu mult umor eșecul care-i expediază acasă.

"Merci, Franța, pentru această baladă formidabilă!" a fost prima reacție a Federației de la Reykjavik pe Twitter. Și mai departe: " Islanda e «out of service»...pentru moment :). Vom reveni însă mai puternici".

Iar potrivit selecționerului demisionar Lars Lagerback, succesorul său, Heimir Hallgrimsson, are cu cine să facă mai departe furori: "Islanda va avea un viitor strălucit. Sunt în lot câțiva jucători tineri, foarte talentați, care n-au jucat prea mult la acest Euro, dar vor ajunge la cluburi mari din Europa. Iar naționala se va întoarce la un turneu final".

2 victorii2 remize și un eșec e bilanțul Islandei la prima participare la un Euro. Golaveraj: 8-9

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează