INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMÂNIA 2-1

Florin Andone așteaptă duelul cu Elveția: "Capul sus! Nu avem de ce să fim amărâți"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2016 00:37

Florin Andone e dezamăgit de rezultatul din meciul cu Franța, scor 1-2, însă nu crede că jucătorii trebuie să fie criticați în vreun fel. Atacantul României consideră că jucătorii au făcut un meci mare și doar o execuție fabuloasă a făcut ca rezultatul să nu fie egal. 

"Amărâți nu suntem. Ieșim de pe teren cu capul sus. Echipa a luptat mult. S-a jucat bine, știam ce avem în față. Dar din păcate am pierdut. Așa e în fotbal. Se mai întâmplă lucruri de genul ăsta.

S-a alergat mult, echipa a fost cu inima pe teren. A fost un meci foarte greu, știam că vor avea posesia, știam că trebuie să ne așteptăm momentul.

Dar asta e, se putea scoate un rezultat mai bun. Egalul era corect. Eram conștient că voi avea în față niște adversari mari, puternici. Asta e, am pierdut!

Mergem cu gândul și inima înainte. Sperăm să jucăm la fel cu Elveția și să câștigăm.

Nu am dureri la mână, dar nu cred că este vreo problemă. Nu vreau să comentez deciziile arbitrului, nu pot comenta asta. Am intrat pe teren cu gândul de a câștiga. Dacă vom câștiga cu Elveția altfel vor sta lucrurile", a zis Florin Andone la Dolce.

MECIURILE ROMÂNIEI:

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
1213785285311900
Adrian Ionica  •  11 Iunie 2016, 08:32

UN meci prost, un rezultat si mai prost,nimeni nu vede cat de slaba e Franta !!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Iunie 2016, 08:16

mai prost decat Andone ...a fost doar Alibec ...

adi84.
adi84.  •  11 Iunie 2016, 08:00

Un meci foarte bun facut de ai nostri. Au existat unele erori in defensiva si ca de obicei Stancu a ratat enorm, dar este tinut in teren deoarece face faza defensiva, alearga mult si reuseste sa ajunga in faza de finalizare, dar, fara sa finalizeze. Consider ca ar fi trebuit ca in locul lui Andone sa intre Keseru, Alibec fiind extrem de indolent. Stanciu a fost coplesit de emotii iar Rat isi arata varsta. Sapunaru, Grigore, Pintilii, Hoban si Chiriches (cu amendamentul ca Chiriches a gresit de 2-3 ori) au fost cei mai buni dintre titulari. Andone se zbate enorm dar atat. Tatarusanu, in afara acelei iesiri, a fost extraordinar salvand alte 2-3 goluri ca si facute iar Torje a jucat nesperat de bine. Adi Popa, la fel ca Andone, munictor, depune efort, se zbate, dar cam atat. Daca Andone, Popa si Stancu ar fi avut si talent, nationala noastra ar fi de temut acum. Sper sa intre titulari Torje, Keseru si Sanmartean cu Elvetia. Vom avea victoria asigurata. Parerea mea.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează