INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Florin Andone le-a transmis un mesaj fanilor după eliminarea de la EURO: "A fost un sezon complet"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2016 19:11

Florin Andone a avut un sezon plin, atât la Cordoba cât și la naționala României. Chiar dacă n-a reușit promovarea în La Liga cu echipa sa de club, atacantul român de 23 de ani e optimist în privința viitorului.

Vârful care a fost titular în meciul de debut de la EURO cu Franța a transmis un mesaj fanilor pe contul personal de Instagram.

36 de apariți
a avut Florin Andone în tricoul ibericilor de la Cordoba 

"S-a mai terminat un sezon. M-am bucurat foarte mult să joc la Cordoba și la națională. A fost un sezon complet, în care am beneficiat și de participarea la EURO unde, deși lucrurile nu au ieșit bine, m-am simțit împlinit la nivel profesional pentru acest sezon în care am jucat 44 de meciuri fără nicio accidentare, mulțumesc lui Dumnezeu!

Acum mă voi bucura de familie și mă voi deconecta de la fotbal câteva zile, apoi voi reveni cu mai multă forță pentru a continua să cresc. Mulțumesc tuturor pentru susținerea necondiționată, în special fanilor Cordobei, care m-au făcut să mă simt special și fericit din primul meci, cu Valladolid, până la ultimul, cu Mallorca. Continuăm...", a scris Andone pe rețeaua de socializare.

21 de goluri
și 7 pase decisive a reușit Andone la Cordoba

 

Se acabó otra temporada... He disfrutado mucho tanto en el Córdoba cómo en la selección, ha sido una temporada completa dónde he podido disfrutar de una Eurocopa, aunque no haya ido bien me siento lleno a nivel profesional por esta temporada dónde para mi lo más positivo qué saco ha sido poder disputar 44 partidos seguidos sin ninguna lesión, gracias a Dios! Ahora a disfrutar de mi familia y desconectar del fútbol por unos días, después volver con más fuerza aún para superarme día a día, aprender y seguir creciendo. Gracias a toda la gente por el apoyo incondicional qué he tenido esta temporada y sobretodo a la afición del Córdoba qué me hizo sentir especial y feliz, desde la primera jornada contra el Valladolid hasta la última mía contra el Mallorca. Seguiremos...

A photo posted by Florin Andone (@florinandone11) on

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
chromophobia
chromophobia  •  21 Iunie 2016, 06:04

Un fotbalist f.bun care din pacate a participat la amatorismul de la nationala.Un baiat modest,muncitor si talentat.Nu a fost pus in valoare la nationala,a fost atacant si l-a pus Iordanescu sa faca mult mai mult faza defensiva.S-a vazut valoarea lui cum ii teroriza pe fundasii francezi si cu Albania cand a scapat spre poarta.Cea mai buna varianta a fost aceea la care a participat:prinzi mingea si dai torpila.A zguduit bara.Multa bafta Andone si sa revii la nationala

shab
shab  •  21 Iunie 2016, 07:04
Postat de ovidiu_3003 pe 20 Iunie 2016, 22:00

Ai ratat si promovarea cu echipa de club ...si calificarea in optimi cu nationala ...esti un ratat complet ...

Spre diferenta de tine, care stai si comentezi pe gsp de dimineata pana seara, de luni pana duminica, castigatorule.

1745flo
1745flo  •  21 Iunie 2016, 00:28

e cam singurul jucator ce l-am vazut sa se bata pt minge si sa se lupte cu fundasii adversi! Peste media penibila a nationalei ! Bafta multa in continuare!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează