INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  UNGARIA - GRECIA 0-0

FOTO Au ratat Euro, dar au driblat moartea! » Trei jucători greci au fost implicaţi într-un accident mortal în drum spre aeroport

Acest Subaru Justy a fost transformat într-un morman de fiare +5   FOTO
Acest Subaru Justy a fost transformat într-un morman de fiare

Articol de - Publicat marti, 31 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 22:12

Ieri dimineaţă, cei 3 internaţionali aflaţi într-un taxi ce plecase din Budapesta după meci au fost loviţi de o maşină, al cărui şofer adormise şi a decedat. Elenii au scăpat cu răni uşoare la cap şi genunchi.

Grecii nu au plecat decît cu un egal de la Budapesta, 0-0 cu Ungaria, însă pentru trei dintre aceştia mult mai periculos a fost drumul de întoarcere. Probabil că au ratat Euro 2016, avînd două puncte în 5 meciuri şi ultimul loc din grupă, dar Tachtsidis, Moras şi Fetfatzidis au fentat moartea. Au scăpat ca prin minune dintr-un teribil accident rutier, ieri dimineaţă pe autostradă!

Ultimii doi şi-au pierdut cunoştinţa în momentul impactului suferit de taxiul Mercedes în care se deplasau spre aeroport, unde trebuia să ia o cursă de Italia. Şi-au revenit însă pînă la spital, toţi alegîndu-se cu răni minore la cap şi genunchi.

"Sîntem bine", e mesajul transmis de Moras, stoperul Veronei. "Conducerea federaţiei e în permanent contact cu ei", anunţă presa greacă.

Taxiul a fost tamponat de un Subaru, al cărui şofer adormise sau leşinase, pierzînd controlul volanului. Doctorii nu l-au mai putut salva, în timp ce alţi 3 pasageri sînt internaţi în stare gravă.

"Doar pierdere de timp"
Presa greacă pare resemnată cu ratarea calificării. "Efort ineficient", a scris Novasport, ce vede Ungaria favorită la locul 3, de baraj. "Golul nu vrea să vină", a scris SportDay, completînd că "am rămas pe ultima poziţie şi ne va fi foarte greu să mai ieşim. Aproape o misiune imposibilă".

Ungurii vor locul de baraj
Maghiarii sînt realişti, recunoscînd că obiectivul lor e locul trei. "I-am scos din cărţi pe greci şi ţintim măcar să ne păstrăm poziţia. Decisiv va fi jocul din iunie cu Finlanda, pe care am bătut-o acasă. Sper să arătăm din ce în ce mai bine şi să nu ratăm atît", zice selecţionerul Pal Dardai.

79 de şuturi la poartă au trimis grecii în cele 5 meciuri jucate în grupă, marcînd un singur gol

"Sînt mulţumit, deşi nu am marcat. Am dominat, am jucat foarte bine 30 de minute în repriza a doua şi am fost aproape de victorie" ( Sergio Markarian, selecţioner Grecia)

"Să privim jumătatea plină a paharului. Grecii au fost foarte tari, e clar că nu merită să fie ultimii în grupă. Era un meci care ar fi putut fi decis de un singur gol" (Daniel Toszer, mijlocaş Ungaria)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează