INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ELVEȚIA 1-1

FOTO Ce nu s-a văzut la TV la meciul România - Elveția! Fotografii au fost pe fază și au surprins un moment delicat de pe margine

FOTO: Reuters +5   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2016 22:31

Partida dintre România și Elveția, terminată la egalitate, scor 1-1, a oferit un moment mai puțin plăcut, care nu a fost transmis în direct.

Fotografii n-au ratat însă momentul și au surprins totul. Un fan a pătruns pe teren în timpul meciului, însă a fost prins rapid și a fost dat afară din stadion.

Încă nu se știe al cărei echipe era fanul respectiv. Purta un echipament sportiv cu Saint Etienne și n-a ratat momentul de a arăta semne obscene.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează