INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

FOTO De-asta ne-au bătut francezii » Noi am venit cu Dacia la EURO, băieții lui Deschamps ne-au întrecut cu Bugatti! Se poate și mai rău :)

Foto: carwow.co.uk +2   FOTO
Foto: carwow.co.uk

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2016 15:36

România a fost învinsă în debutul competiției de Franța, scor 1-2, dar totul se explică dacă ar fi să ne luăm după imaginile realizate de site-ul carwow.co.uk.

Englezii au creat mai multe imagini în care fiecare națională era reprezentată de câte o mașină. România a mers cu Dacia Duster un pic modificată, în timp ce Franța ne-a depășit cu un Bugatti Chiron, urmașa lui Veyron. Nu costă decât 2,6 milioane de dolari o asemenea mașină ca a francezilor.

Noi stăm foarte bine dacă e să privim în curtea rușilor care au venit cu vestita Lada. Totodată, englezii sunt cu Jaguarul, italienii cu Ferrari, iar nemții cu Mercedes AMG.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
177109012687379
Horia Cornescu  •  15 Iunie 2016, 18:24

e o vorba la noi, in Banatul de Munte: " drumul lung si omul prost"- asta cand vezi articolul asta: Bugatti/ Dacia - n'are nicio legatura moron ce esti, nu are. Ma amaratilor, voi nu aveti tangente cu jurnalismul " Scene SOCANTE pe Stade de France: l'au prins fumand la toaleta" . Moroni , voi stiti ce inseamna socant ???

929371553813840
Robin Gene  •  15 Iunie 2016, 16:20

Problema u este masina ,ci soferul.Al nostru este expirat ,insasi Federatia.Afara cu Burleanu.Vrem ca noi,multimea sa alegem viitorul selectioner.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează