INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ITALIA

FOTO Ilaria D'Amico a povestit cum s-a îndrăgostit de Buffon: ”Credeam că e imatur și fascist”

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 19:01

Italia a câștigat primul meci la Euro 2016, 2-0 cu Belgia, iar în spatele acestui succes s-a aflat și Gianluigi Buffon.

Veteranul Italiei are de câțiva ani o relația cu Ilaria D'Amico, iar aceasta a povestit recent cum s-a îndrăgostit de portarul de la Juventus.

”Pentru mine, Buffon era un amestec nedefinit între un fotbalist campion și un om imatur, poate chiar fascist, ținând cont că, pe când era la Parma, a apărut cu un tricou cu un mesaj fascist. La o cină de caritate am avut ocazia de a ne cunoaște reciproc.

Am discutat ore în șir. Mi-a explicat că atunci când a afișat acel mesaj era doar un copil de 18 ani și nu a avut nicio intenție politică. Am descoperit că era tandru, curios, loial, un om frumos care a avut parte de multe bucurii în viață, dar a și suferit mult”, a povestit Ilaria primul contact cu noul ei iubit.

Dacă până atunci, cei doi au schimbat maxim trei mesaje în 15 ani, situația s-a schimbat în seara în care au vorbit prima dată. ”Am început să ne trimitem trei, cinci, zece, cincispreze mesaje pe zi. M-am îndrăgostit de acest om”.

A urmat o perioadă în care și-au ascuns relația timp de trei luni deoarece Buffon încă mai era cu fosta lui soție, Alena Seredova. În cele din urmă, relația lor a ieșit la iveală, portarul a divorțat, iar acum formează un frumos cuplu alături de vedeta TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
andrei.33
andrei.33  •  14 Iunie 2016, 22:54

Si-a inselat nevasta dar Ilaria il vede un om loial care a suferit mult.evident faptul ca e plin de bani nu o motiveaza defel pe *** Ilaria.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  14 Iunie 2016, 21:11

...vrem cat mai multe stiri din acestea valoarroase care arata cat de mult va pasa de sport .Felicitari !!!

gannicus2014
gannicus2014  •  14 Iunie 2016, 18:08
Postat de merace pe 14 Iunie 2016, 18:01

ce poveste romantica! Deci Buffon si-a inselat nevasta cu Ilaria, pe urma a divortat, si azi Ilaria e fericita ca e cu acest barbat cu portofel minunat! :D hohoho

daca nu stia cine era si ce reprezenta Buffon , ii dadea vreo sansa imaturului ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează