INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  UEFA

FOTO Protest fără precedent la UEFA! O mie de albanezi s-au folosit de o dronă pentru a denunţa "rasismul şi albanofobia" forului continental

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 02 noiembrie 2014 20:08

Aproximativ o mie de albanezi au protestat în faţa sediului UEFA de la Nyon, ei denunţînd "rasismul şi albanofobia" forului, însă din fericire protestul s-a încheiat fără incidente. 

Manifestanţii au folosit o dronă cu drapelul Albaniei, care a zburat deasupra sediului UEFA, scrie Mediafax.

UEFA a luat o decizie, luna trecută, în privinţa incidentelor ce au dus la oprirea definitivă a meciului Serbia - Albania, la 14 octombrie, la Belgrad. Forul a hotărît ca sîrbilor să le fie atribuită victoria cu 3-0, dar fără punctele aferente.

În plus, UEFA a decis ca echipa Serbiei să joace două meciuri cu porţile închise.
De asemenea, cele două federaţii au fost amendate cu cîte 100.000 de euro ca urmare a violenţelor ce au dus la oprirea meciului în minutul 41, cînd scorul era 0-0.

Incidentele care au dus la întreruperea meciului Serbia - Albania au izbucnit după ce o dronă pe care era arborat drapelul cu o hartă reprezentînd "Marea Albanie" a survolat stadionul.

Drona a provocat furia jucătorilor sîrbi, Stefan Mitrovici reuşind să prindă acest steag, moment în care a izbucnit o încăierare generală pe teren, iar fanii au intrat în suprafaţa de joc.

Serbia şi Albania susţin că nu sînt responsabile pentru invadarea terenului şi pentru încăierare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
tomorri
tomorri  •  03 Noiembrie 2014, 09:35

hahaha ce ma bucur ca se agita serbofilii astia din Romania.....ma bucur pt ca toti spalati pe creier comenteaza aici numai emotiv ( moama dc aud ei : Albania, Albanez etc) e isterie in masa. nu am vazut unul, inclusiv ziarele sa spuna adevarul. toti zic ca s-a oprit meciul din cazua dronei...minciunaaaa. meciul era oprit inainte k drona sa apara din cazua obiectelor aruncate pe teren ( stikle, pietre,torte, etc) de ultrasi ( majoritatea fosti militari ai lui Arkan) si asta datorita dominatiei in acele momente ale meciului de catre Albania.Am vazut meciul si stiu ce zic.ce as vrea sa li se dea dreptate albaneziilor k sa moara de ciuda terminati astia de serbofili, afara cu voi din Romania

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Noiembrie 2014, 09:34
Postat de borat101 pe 03 Noiembrie 2014, 05:34

Dute in Iran si date ca esti Albanez, asta ca sa te considere ca esti deal lor instant. Sau mai bine dute in Rusia ...si continua cu traficul de arme catre tot ce este negativ umanitatii/civilizatiei.... asta ca sa dai de lucru OCCIDENTULUI!!!!

eu ma refer la fotbal, nu la ce te referi tu. si am in vedere toti esticii, nu doar albania. inclusiv romania, bulgaria, ungaria, cehia, slovacia, polonia, statele din fostele republici ale URSS si RSFY. sunt circa 20-22 de state estice, dezavantajate de actuala politica a UEFA, la nivel de cluburi. si am in vedere in special principiul lor fundamental : tupeul si dispretul bogatului. sa fie limitat numarul strainilor in primul 11, la 4. sa discutam pe bune despre chelsea din londra, real din madrid, juventus din torino sau bayern din munchen. nu despre multinationale. dixit all.

tb73
tb73  •  03 Noiembrie 2014, 06:41

Ecuatia de 3 simpla: albanezi = musulmani = teroristi ! :)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează