INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMÂNIA, VINERI, 22:00, PROTV, DOLCE, GSP

Francezii știu totul despre elevii lui Iordănescu: "Vor încerca să ne surprindă pe contraatac" » Ce tactică au pentru a câștiga meciul

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iunie 2016 11:13

Franța și România se vor duela mâine, de la ora 22:00, în meciul de deschidere de la EURO 2016.

Ieri, francezii au vorbit despre "tricolori" la conferința de presă, iar Steve Mandanda, portarul de rezervă, a dezvăluit ce tactică vor avea în meciul de vineri seară.

"România nu are nume mari, ci jucători eficienți. Și cea mai bună apărare din preliminarii. Va fi o partidă complicată, cum a fost și la Euro 2008. Să nu credeți că n-o respectăm! Îmi cunosc rivalii, Raț, Chiricheș, Keșeru, Popa.

Știm ce ne așteaptă. Vor încerca să ne surprindă pe contraatac, de aceea trebuie să marcăm noi primii. Și repede", a spus Mandanda.

"Românii au atuurile lor, sunt rapizi și tehnici, ne pot pune probleme. Îmi place România, am fost acolo, m-aș bucura ca românii să revină în țara lor cu fruntea sus" Steve Mandanda

România debutează la EURO 2016, vineri, 10 iunie, cu Franța. Meciul va începe la ora 22:00 și este în direct la DolceSport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

MECIURILE ROMÂNIEI:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 (Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sakamoto
sakamoto  •  09 Iunie 2016, 12:57

Avem sanse cu francezii, cit par pe...broasca! Vom juca cu vreo 3-4 miini moarte. Ce conteaza:Jean boxeaza! Viva senilul jeneral de carton! Pupa icoanele maretze jeneral, poate ne ajuta bunul Dumnezeu si scapam cu un pasiv de numai 2-3 goluri. Cu helvetzii, cam tot asa. Albanezii ne promit ca daca moscheea lui monta se va realiza, vor fi indulgentzi cu noi. Alah akbar!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează