INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  PORTUGALIA - FRANȚA 1-0

GALERIE FOTO Ronaldo, de la agonie la extaz! Bucuria portughezului după finala câștigată a fost de-a dreptul nebună! Francezii au rămas stane de piatră pe gazon

Foto: Reuters +45   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 iulie 2016 23:59

Naționala de fotbal a Portugaliei a câștigat pentru prima dată în istorie Campionatul European după ce a învins Franța chiar la ea acasă, scor 1-0 după prelungiri.

Golul lui Eder din minutul 109 a pornit sărbătoarea pe Stade de France, însă doar în tabăra portugheză. Cel mai bucuros de departe a fost Cristiano Ronaldo, care nu și-a putut ajuta prea mult colegii din teren, fiind schimbat în minutul 23.

De partea cealaltă, jucătorii Franței au rămas stane de piatră pe gazon, iar suporterii francezi din tribune au rămas de-a dreptul muți, privind bucuria portughezilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  11 Iulie 2016, 01:16

Ba dar in deschiderea turneului a jucat cea mai saraca tara de pe planeta cu Franta? A jucat. Acu ce mai conteaza cine a castigat atata timp cat a pentru ei a fost un meci, dar pentru voi a fost finala, vorba presei de Dambovita: "meciul lor, finala noastra".

Vezi toate comentariile (1)
Comentează