INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FOTOGRAFIE

GALERIE FOTO Un fan al lui Cristiano Ronaldo, în poza de grup a portughezilor » Cum a reacționat starul Realului

Foto: Reuters +6   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 22:22

Un tânăr suporter al lui Cristiano Ronaldo s-a pozat alături de jucătorii Portugaliei în fotografia de grup dinaintea meciului cu Țara Galilor, spre amuzamentul celor prezenți.

Fanul s-a strecurat prin spatele fotbaliștilor portughezi, când aceștia s-au adunat pentru poza de grup și s-a așezat lângă Cristiano.

Atacantul a fost amuzat de acțiunea suporterului și, după poza de grup, a acceptat să se fotografieze cu acesta. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
catareddog
catareddog  •  07 Iulie 2016, 09:43

Sincer portughezii au inceput slab,dar de la meci la meci au progresat mult mult...daca o sa-l aiba si pe nebunul de pepe in finala eu zic ca au sanse bune....nemtii din cate stiu inca nu au naturalizat un CR7....si el avand sange de INVINGATOR o sa faca un meci mare in finala,o sa zboare peste tancurile germanilor.Cu toata dragostea nu pot sa tin cu echipele care au naturalizat tot...nemtii daca nu aduceau o pata de culoare in echipa erau afara...

haxor
haxor  •  07 Iulie 2016, 05:02
Postat de Pompiliu Bota pe 07 Iulie 2016, 00:18

Iata de ce ia CR7 Balonul de Aur: ia CE cu o echipa de 2K si a luat CCE ducand in spate niste nulitati ca Benzema si alergatorul fara cap Bale Cimpa !

Scrii numai prostii amice. :-))) Visul portughez revine realitate in finala cu oricare din cele doua echipe care joaca azi adevarata finala la acest Euro. Te lamuresti tu cat de curand si voi reveni aici sa te trag de maneca... ;-))

887888274661367
Pompiliu Bota  •  07 Iulie 2016, 00:18

Iata de ce ia CR7 Balonul de Aur: ia CE cu o echipa de 2K si a luat CCE ducand in spate niste nulitati ca Benzema si alergatorul fara cap Bale Cimpa !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează