INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  SEMIFINALE

Galezii nu se sperie de Ronaldo: "Hamsik era bun, Anglia avea numai vedete, uitați-vă unde sunt acum!"

Foto: Gulver/GettyImages
Foto: Gulver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2016 21:22

Selecționerul Țării Galilor, Chris Coleman, susține că echipa sa nu își face probleme în privința lui Cristiano Ronaldo, înaintea partidei pe care galezii o vor disputa împotriva Portugaliei, în semifinalele EURO 2016.

"Ronaldo este un jucător de clasă mondială. Dar nu știm cum va juca miercuri. Din experiența noastră, Hamsik de la Slovacia este un jucător fantastic, iar Anglia avea numai jucători de top, dar asta nu i-a ajutat.

Încă o dată, este greu să joci împotriva spiritului de echipă și organizării, iar asta arată cât de departe poți ajunge.

Nu putem să ne facem griji în legătură cu reputația jucătorilor. Trebuie să ne facem griji în legătură cu noi și să încercăm să ne impunem autoritatea și planul de joc", a spus Coleman conform talksport.com.

Țara Galilor a realizat cea mai bună perfomanță din istoria echipei, prin calificarea în semifinalele Campionatului European, însă în meciul contra Portugaliei, Coleman nu se va putea baza pe doi dintre cei mai buni oameni ai săi. Aaron Ramsey și Ben Davies vor fi suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează