INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  PORTUGALIA - ȚARA GALILOR

Galezii și-au făcut temele înaintea semifinalei cu Portugalia: "Bale nu trebuie să ne spună nimic despre Cristiano Ronaldo, îl cunoaștem bine"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 05 iulie 2016 18:29

Selecționerul Țării Galilor, Chris Coleman, a declarat că Portugalia este favorită înaintea meciului din semifinalele Campionatului European, însă susține că echipa sa își va păstra stilul de joc de până acum.

" Portugalia este cu siguranță favorită, dar asta nu este o problemă. În ciuda numărului de semifinale jucate de Portugalia la EURO (n.r. 5 după 1984). Ne concentrăm pe jocul nostru, chiar dacă am studiat bine și jocul adversarilor. Nu există nicio garanție a unui rezultat bun, dar noi vom rămâne fideli valorilor noastre.

Când am văzut echipele din grupa noastră, am crezut sincer că ne putem califica. Apoi, într-un meci eliminatoriu, totul se poate întâmpla, le-am spus asta jucătorilor. Optimile de finală, sferturile de finală, acum semifinala, se pot întâmpla, dar sunt imposibil de prevăzut.

Gareth Bale nu trebuie să ne spună nimic despre Cristiano Ronaldo, îl cunoaștem bine", a declarat Chris Coleman înaintea meciului cu Portugalia.

Țara Galilor și Portugalia vor juca mâine, de la ora 22:00, în semifinalele Campionatului European. Meciul va fi în direct la Dolce Sport 1 și Pro TV și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează