INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMÂNIA 2-1

Henry a sărit de pe scaun la golul lui Payet: "Nici dacă România ar fi avut 3 portari n-ar fi fost suficient pentru a para acest șut!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2016 10:25

Thierry Henry a comentat, la BBC, în direct, meciul Franța - România, scor 2-1. Fostul internațional francez a fost foarte entuziasmat la reușita fantastică a lui Dimitri Payet, din minutul 89, care a adus victoria echipei lui Deschamps.

"Wow. Wow. Wow. Ascultați, nu am nimic de spus, doar uitați-vă la acest gol! M-am ridicat de pe scaun, am uitat că eram în direct la radio.

Nici dacă România ar fi avut 3 portari, n-ar fi fost suficient pentru a para acest șut! Payet și-a dorit mai mult decât toți ceilalți de pe teren. A avut dăruire și determinare. Ce nebunie!", a exclamat fostul fotbalist al Barcelonei și al lui Arsenal. 

  Thierry Henry s-a retras din națională în 2010, dar continuă să fie cel mai bun marcator el "albaștrilor", cu 51 de reușite în cele 123 de apariții.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
davi7
davi7  •  13 Iunie 2016, 11:55

Nu stiu daca este chiar asa,ca fost portar (la un nivel inferior) consideram ca sunt vinovat de orice gol din sut de dincolo de 16 m iar aici sunt 18-19,e vina lui Tatarusanu.

dinamo4eva
dinamo4eva  •  11 Iunie 2016, 10:47

Henry ce jucator . Cand te gandesti ca e comparat cu Martial :))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează