EURO 2016  ·  ROMÂNIA - ALBANIA 0-1

Încă o legendă a fotbalului românesc iese la atac: "Să-și dea toți demisia! Steaua a ajuns să-l ia pe Golubovici!"

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2016 13:49

Sorin Cârțu consideră că nu doar Anghel Iordănescu trebuie să-și prezinte demisia după dezastrul de la EURO 2016, ci toată conducerea FRF. 

"Eu nu am avut niciun fel de speranțe legate de acest Euro. De la început am știut care ne este valoarea și cât putem. Acum se vorbește de demisii. De ce trebuie neapărat să-l schimbăm doar pe Iordănescu? Este un proiect, nu? Să plece toată lumea, atunci. Toată conducerea fotbalului românesc.

Nu-mi aduc aminte, ca în istoria echipei naționale la turneele finale, să fi avut o grupă mai accesibilă ca asta. Păi, dacă ei consideră un succes această calificare, atunci au premise să continue. Vedeți ce fond autohton de jucători au antrenorii echipei naționale, ce baze de pregătire avem?

Știam de la început care este valoarea jucătorilor. Doar nu credea cineva că valoarea acestora va crește în două-trei luni doar pentru că noi ne-am calificat. Dacă nu se vor face schimbări din temelii vom avea aceleași insatisfacții.

Trebuie făcută și o înțelegere la nivel de președinte FRF / LPF și președinții de cluburi din Liga 1 în ceea ce privește achiziția de jucători. Sunt foarte mulți străini care nu au nicio valoare, de la care nu avem ce învăța. Păi, a ajuns Steaua să-l ia pe Golubovici, pentru că nu mai are alte variante?", a zis Sorin Cârțu la Digi.S-a spus că soția tinerică stă cu el pentru bani. Duckadam recunoaște acum de ce a divorțat de fosta după 27 de ani
Libertatea
Comentarii (17)
Cornel Solomon  •  20 Iunie 2016, 21:11

Pai....bai Cartule... Golubovici e un profesionist adevarat,un baiat fin si simtit,in afara terenului. Plus de asta,loveste mingea cu capul infinit mai bine decat gandesti tu,cu acel ''obiect''.

saviola2_8  •  20 Iunie 2016, 18:24
Postat de andrei.33 pe 20 Iunie 2016, 17:10

Baga mai cu inima, ca de aia te plateste MM.

induri cu stoicism pentru o ciorba la rin:)

gabineg  •  20 Iunie 2016, 14:34

Asta-i piața din România. Iau și echipele calificate în cupele europene ce pot: liberi de contract sau de la retrogradate. Probabil ca păstrează banii sa ia de la medaliatele campionatului european.

Vezi toate comentariile (17 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1