INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  PRIMUL "11" CU ELVEȚIA

Iordănescu pregătește două schimbări pentru meciul cu Elveția: cine intră și cine va fi sacrificat

Torje a intrat bine în joc pe finalul întâlnirii cu Franța, în care a fost aruncat în luptă în minutul 82 // FOTO Alex Nicodim (Paris)
Torje a intrat bine în joc pe finalul întâlnirii cu Franța, în care a fost aruncat în luptă în minutul 82 // FOTO Alex Nicodim (Paris)

Articol de - Publicat duminica, 12 iunie 2016 00:00

Se profilează două schimbări în echipă pentru meciul cu Elveția. Popa și Andone ar urma să fie sacrificați după partida cu Franța.

  • Corespondență din Paris

Ecourile meciului cu Franța vor mai ține câteva ore, după care ochii și mintea pleacă spre următoarea partidă a "tricolorilor", contra Elveției, pe 15 iunie. Iar principala temă ridicată este în ce măsură Iordănescu va opera modificări în formula de start față de titularii utilizați în deschiderea cu echipa gazdă.

Răspunsul pare oarecum la îndemână în acest moment. Două ar fi mutările probabile pe agenda lui Iordănescu: Torje pe dreapta în locul lui Popa și Keșeru titular în avanposturi în dauna lui Andone.

Palidul Popa

Actualul mijlocaș al Stelei a fost o figură palidă împotriva Franței. Cu un cartonaș galben la activ și două faulturi comise, fără cifre pozitive relevante, Adi s-a pierdut între Evra și Matuidi. N-a izbutit să trimită nicio minge periculoasă pentru defensiva lui Deschamps, iar demarajele care destabilizau alte apărări n-au avut efect în fața "cocoșilor".

În plus, Iordănescu a ezitat până în ultima secundă între Popa și Torje pentru meciul cu Franța, dar probabil că analiza partidei de vineri îi va oferi rapid soluția pentru Elveția: Gabi de la Osmanlispor în primul "11".

O șansă pentru Claudiu

O discuție asemănătoare se va ridica și în cazul lui Andone. Cât a stat pe gazon, 61 de minute, atacantul Cordobei s-a zbătut printre fundașii "Les Bleus".

A început bine, a bifat o ocazie bună, imediat după ratarea monumentală a lui Stancu, a închis repriza cu o ciocnire dură între Rami și Koscielny, după care s-a stins, condamnat la absență și din pricina lipsei unor mingi utile în careul lui Lloris.

Keșeru pare să se anunțe varianta pentru Elveția. Vârful lui Ludogoreț ar fi omul capabil să destructureze cu mai multe arme apărarea lui Petkovici.

E mai mobil decât Andone, mai predispus la fructificarea contraatacurilor, creează culoare și vine cu o poftă suplimentară de a-și câștiga locul de titular.

12goluri și 12 pase decisive are Torje la prima reprezentativă, în 52 de apariții. Popa are 2 goluri și o pasă decisivă în 17 partide

5goluri și o pasă decisivă are Keșeru în 15 meciuri sub "tricolor". Andone are 1 gol și o pasă decisivă în 7 jocuri la națională

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (88)
samertx
samertx  •  12 Iunie 2016, 20:05

Popică sacrificat pe altarul științei! :))

1745flo
1745flo  •  12 Iunie 2016, 19:20
Postat de David Juby pe 12 Iunie 2016, 09:54

Domnule Corespondent de la Paris,ce te recomanda sa formulezi opinii publice sau sa faci schimbări la echipa națională?din păcate doar acest ziar de mina a doua care nici măcar nu verifica articolele scrise de asa ziși reporteri,corespondenți sau ce mama lor or fi.

Ouch!÷)

spion_kop
spion_kop  •  12 Iunie 2016, 19:15

"cine va fi sacrificat" ?! eu zic sa isi sacrifice postul ... singur ... sa se apuce de facut bere minastireasca ... sa-si creasca copiii ... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează