INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMANIA, AZI, 22:00, PROTV, DOLCE, GSP

Iordănescu vrea să adopte o tactică curajoasă în meciul de deschidere: "Franţa are probleme în apărare"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 10 iunie 2016 00:00

Anghel Iordănescu spune că România nu se va cantona în defensivă, încercând să pună "Cocoşului galic" probleme în atac.

Selecţionerul Anghel Iordănescu şi jucătorii Tătăruşanu, Pintilii şi Chiricheş au ajuns, ieri, la conferinţa de presă oficială dinaintea jocului cu Franţa cu o întârziere de 15 minute.

Nea Puiu a dezvăluit că "naţionala" noastră e conştientă de forţa Franţei, dar că va încerca să îşi impună jocul: "E o mare cinste pentru România să deschidem Europeanul. Franţa este o echipă de sute de milioane de euro, favorită la câştigarea competiţiei, dar ne-am pregătit pentru momentele de presiune şi de dominare la care probabil vom fi supuşi. Avem de gând să mergem pe linia pe care noi am pregătit-o şi să le punem probleme în atac pentru că Franţa are o sumedenie de puncte încă nerezolvate în apărare. Nu vom juca defensiv, vrem să avem un joc echilibrat".

Generalul a vorbit şi despre accidentările atacanţilor Alibec şi Andone: "Medicii ne-au asigurat că accidentările de la mână ale lui Alibec şi Andone nu vor pune probleme. Vor putea juca fără probleme".

"Am făcut mai multe şedinţe video şi analize pentru meciul cu Franţa. Chiar dacă sunt o echipă extraordinară de la mijloc în sus, suntem optimişti că vom pune probleme"
Anghel Iordănescu, antrenor România

"Este meciul carierei noastre. Avem o atitudine bună şi ne dorim să începem bine acest European, să arătăm un joc bun"
Vlad Chiricheş, căpitan România

"Suporterii români să aibă încredere în noi şi să ne susţină pentru că vom da totul pentru ei"
Mihai Pintilii, mijlocaş România

"Meciul cu Franţa e important, dar nu mai important decât celelalte două din grupe. În acest moment pot spune că e cel mai important meci al carierei mele"
Ciprian Tătăruşanu, portar România

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
irriducibil
irriducibil  •  10 Iunie 2016, 12:39

Liniste c a descoperit groparul problemele Frantei din aparare! :)) Din pacate va fi un macel cu acest Nul de antrenor selectioner! Cu *** pupacios de icoane!! Cu generalul agramat, fara studii, antrenorul secolului ***!! Cu selectionerul politician...chintesenta *** si a *** din fotbal si din politica!!! Vai de noi!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  10 Iunie 2016, 10:25

Degeaba preagteste nea Puiu meciul perfect tactic, nu are cu cine sa pune in practica. Jumatate din echipa sunt doar petarde bagate *** spre rusinea nationalei noastre!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează