INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA 0-1

Jucătorii echipei naționale au plecat capetele după meci: "Nu meritam să ne calificăm"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 20 iunie 2016 00:00

Jucătorii echipei naționale au plecat capetele după meci și au mărturisit că prestația de la Euro a fost "o rușine".

  • Corespondență din Franța

Dacă selecționerul Iordănescu s-a declarat mulțumit doar cu faptul că echipa s-a prezentat la Campionatul European, jucătorii l-au contrazis prin declarații și au declarat răspicat că echipa s-a făcut de râs și că nu ar fi meritat să iasă din grupe.

Primul care a vorbit despre rușinea cu Albania a fost Tătărușanu, care nu a evitat să-și recunoască greșeala de la gol. "Este un rezultat rușinos. Albanezii au fost mai buni! Ne-am dorit foarte mult să revenim, dar atât s-a putut astăzi. La orice gol îmi reproșez câte ceva. Este și vina mea. Asta a fost valoarea noastră la acest Euro", a concluzionat portarul Fiorentinei.

Cristian Săpunaru a apreciat într-un mod mai pozitiv prestația tricolorilor: "Am avut ocazii de gol, am avut șuturi la poartă, n-a vrut să intre mingea. Problema nu e că am pierdut cu Albania, ci că nu am mers mai departe. Am 32 de ani și imi doream foarte mult să ne calificăm. Ne-am dezamăgit suporterii și familiile".

Nicolae Stanciu a părut cel mai afectat "tricolor" și, cu ochii în lacrimi, a mărturisit că această seară va fi greu de uitat. "Am făcut un meci foarte slab și nu meritam să ne calificăm. Trebuie să stăm cu capul în pământ. Este cel mai trist moment din cariera mea", a declarat "decarul" Stelei.

Gabriel Torje, jucător introdus în repriza secundă, a fost extrem de dur cu echipa: "Este rușinos pentru noi! Nu avem nicio scuză. Cred că va fi greu să trecem peste acest moment. Dacă jucăm cum am jucat în ultima vreme, nu avem nicio șansă să ne calificăm la Mondiale. Eu, pentru întreaga echipă, le cer scuze suporterilor!".

Cu capul plecat, Dragoș Grigore a ținut să le ceară scuze românilor pentru felul în care s-a prezentat "naționala" aseară. "Ne pare rău! Ne cerem scuze public. Atât am putut, nu știu dacă am fi meritat mai mult. Golul putea fi evitat, nu trebuia să se ajungă acolo. Nu am fi meritat să mergem mai departe", a concluzionat și fundașul.

"Nu simt că a fost greșeala mea la centrare, a fost o greșeală colectivă. Nici noi nu înțelegem ce s-a întâmplat. Am avut emoții, dar erau normale"
Alexandru Mățel, fundaș România

"Am simțit că îi puteam bate la orice oră pe albanezi. Eu văd partea plină: am fost la un turneu final și aproape de calificare"
Ovidiu Hoban, mijlocaș România

"A fost decizia antrenorului să nu joc! Cred că albanezii au fost mai luptători decât noi în acest meci! Ne rămâne să vorbim mai puțin și să mai rărim mesajele motivaționale"
Răzvan Raț, fundaș România

"Este o dezamăgire mare. Cei ce ne critică trebuie să vadă ce au cultivat în ultimii ani pentru bunăstarea fotbalului nostru"
Viorel Moldovan, antrenor secund România

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close