INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Lăcătuș anunță că se întoarce definitiv acasă. "Fiara" a povestit și o întâmplare din cantonamentul naționalei cu Iordănescu în prim-plan

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2016 22:09

Marius Lăcătuș (52 de ani) s-a stabilit de cinci ani în Spania alături de familia sa, însă "Fiara" a anunțat astăzi că se va întoarce în România definitiv.

"În iulie mă întorc acasă și rămân definitiv. Fetița mea a terminat liceul, gata. Puteți spune că Marius Lăcătuș revine definitiv acasă, oricum am fost mereu cu gândul acasă", a spus Lăcă la radiosport1.ro.

Marius Lăcătuș a comentat și scandalul cu țigara fumată de Denis Alibec la vestiare și a povestit o întâmplare trăită de el înainte de Campionatul Mondial din 1998.

"În loc să ne bucurăm de calificare după 8 ani, noi criticăm. Așa e la noi. Vă spun ceva de povestea cu Alibec. În primul rând nu cred că a fumat, iar dacă totuși s-a întâmplat, iar nea Puiu ar fi aflat, acum Alibec ar fi fost acasă, la televizor.

Înainte de CM 98 mi-a spus în mod special că dacă mă prinde cu țigara în gură sau că miroase a țigară în camera mea mă scoate din lot", a povestit Marius Lăcătuș.

Clasament grupa A de la EURO:

 grupa a

Următorul meci al României va fi cu Albania, pe 19 iunie, de la ora 22:00. Meciul se va juca la Lyon şi va fi în direct pe ProTV, DolceSport şi liveTEXT PE GSP.RO.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
sexilian
sexilian  •  19 Iunie 2016, 08:09

o farama de branza ortoped

loko1
loko1  •  19 Iunie 2016, 07:29

Indiferent ca a fost sau nu adevarat ,aceasta stire nu trebuia dezvaluita acum.***De unde sa stim ca redactorul sef nu uraste tara in care traieste.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

564351217065972
Stefan Nica  •  19 Iunie 2016, 05:57

Până unde este ştire şi de unde începe minciuna domnilor jurnalişti?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează