INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Marica i-a luat la rând! Fostul căpitan l-a taxat pe Chiricheș: "A fost apatic!" » Atac la Burleanu și la antrenorii români

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2016 14:26

Ciprian Marica nu a prins lotul României pentru EURO 2016 și a analizat din afară prestația "tricolorilor" de la turneul final.

Fostul căpitan al României l-a criticat pe Vlad Chiricheș, actualul lider, pentru cum s-a comportat în conferința de presă. În plus, atacantul de 30 de ani a vorbit și despre Răzvan Burleanu și antrenorii români care dau vina pe jucători.

"Ne așteptam poate ca Albania să fie mai ambțioasă și mai entuziastă decât noi. Dar lucrurile devin comice, având în vedere că ne-au băgat în combinații de joc și nu ne-au dat mingea. Ne-au subordonat!

Când m-am uitat la conferința lui Vlad (n.r. Chiricheș, detalii AICI), parcă am văzut o a treia repriză a meciului cu Albania. Vlad a fost apatic și nu și-a asumat responsabilitatea.

Pe mine mă deranjează puțin și atitudinea președintelui FRF. Nu ne spune ceva și nici nu are o opinie. În plus, mă deranjează ca de-a lungul timpului mulți antrenori români se ascund în spatele mediocrității și spun că jucătorii nu au valoare", a spus Marica la DolceSport.

Rezultate România:

Franţa - România 2-1
România - Elveţia 1-1
România - Albania 0-1

Clasamentul grupei A:

1. Franța 7p
2. Elveția 5p
3. Albania 3p
4. România 1p

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (14)
vladutz13
vladutz13  •  22 Iunie 2016, 18:03

Aici are dreptate... chestia asta ca nu au valoare jucatorii... sigur, dar cu ce-i comparam? Cu Spania, Franta??? Hai sa-i comparam cu Ungaria, Albania, Irlanda de Nord... avem jucatori mai buni decat ei, dar nu jucam nimic, nimic!!! Cu aceiasi jucatori vedem ca jucam net superior cu Piturca.... desi si el este un antrenor mediocru. Nu nene, este vina lui Iordanescu!!!! Cum iti permiti sa spui ca nu avem valoare??? Du-te nene la Ilfov si candideaza la parlament... si angajeaza-ti nene toate rudele, ca acum e legal.

sexilian
sexilian  •  22 Iunie 2016, 17:54

spre norocul tau te-a lovit soarta, ca erai in zepelin acum mai fenta taiata

10153324563120690
Stoica Relu  •  22 Iunie 2016, 17:06

Eu cant de mult pe toate forumurile ca noi nu avem antrenori.Avem numai mediocrii.Fotbalisti de acum sunt rodul acestor antrenori romani salbi,nepregatiti,mediocrii.Orice antrenor care va ajunge la nationala va juca la fel si va avea aceleasi declaratii si anume ca nu vine nimic din urma,nu mai avem jucatori valorosi si ca astea sunt rezultatele.Nici macar unu nu va recunoaste ca e mediocru,ca nu cunoaste emserie si ca pe unde a antrenat nu a promovat nici un tanar.De parca tinerii aia trebuie sa vina de undeva in care ei nu au nici o treaba.Pai ma intreb Cati jucatori tineri promoveaza antrenorii din liga l?Astra,Steaua,Dinamo,etc,etc..?Si cand ii promoveaza,asa cand sunt multe accidentari,sau alte chestii si nu au incotro,vor ca acei tineri din prima sa fie Eusebio,Maradona,Gullit,Van Basten.Pai nu au cum bai *** de antrenori penibili.Nimeni nu a ajuns fotbalist peste noapte.Trebuie sa arda niste etape,sa se caleasca.Imi aduc aminte de Hagi,cand a fost adus la Sportul..Sa acomodat intr un sezon si abia in al doilea a explodat.Nici la nationala nu a fost super bun .A fost tinut acolo,titularizat cate putin si usor ,usor s a impus.Mutu la Dinamo.Returul a fost praf.Abia din sezonul viitor si a pus amprenta.Astia vor ca tineri introdusi de ei sa fie super jucatori.Pai nu au cum.Aveam cea mai slaba generatie de antrenori si nu de acum,de vre o 20 ani,iar la nationala au venit cei mai praf dintre ei.Doar antrenori care au cules laurii unor generatii de exceptie...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează