INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA, 22:00, PROTV, DOLCESPORT, GSP.RO

Mesaj pentru națională de la un mare antrenor: "Să nu-mi dea emoții!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2016 20:12

Emerich Ienei a vorbit despre partida dintre România și Albania, care este în această seară, de la ora 22:00, în direct la Dolce, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Fostul mare antrenor al Stelei speră ca jucătorii să intre determinați pe teren și să nu strice palmaresul cu Albania

”Mi-aş dori ca echipa să nu-mi dea emoţii prin joc. În momentul în care a intrat pe teren, la prima minge, la a doua minge, la a treia minge, echipa ar trebui să dea siguranţă şi să arate că poate să concureze cu Albania, care nu ne-a bătut niciodată.

Sunt sigur că Iordănescu a vorbit personal cu fiecare jucător despre importanța acestui joc. Poate, pentru echipa noastră, acel joc cu Franţa nu a fost chiar în ajutorul nostru, din punct de vedere psihic. Într-adevăr, au jucat foarte bine, toată lumea i-a lăudat, dar, acum, mulţi spun, că în jocul celălalt au fost obosiţi.

Eu nu cred că o echipa este obosită la cinci zile după primul joc.

Se pare că Măţel a mai jucat în Croaţia că fundaş stânga. Dacă este necesar să joace fundaş stânga, poate să joace, iar Iordănescu ştie treaba aceasta”, a declarat Emeric Ienei, la Sport Total FM.

Clasament grupa A:

 grupa a

Următorul meci al României va fi cu Albania, diseară, de la ora 22:00. Meciul se va juca la Lyon şi va fi în direct pe ProTV, DolceSport şi liveTEXT PE GSP.RO.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  19 Iunie 2016, 20:41

Sa va spun cu cine va tine Lucescu ? sau Sumudica, Mironiuca, Rednic, Chirila, Andone, Koltescu si multi ,,români,, adevarati ? Stie toata lumea !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close