INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

NU e la prima abatere! Alte 3 episoade cu Denis Alibec în prim plan » Două sunt de la echipa națională

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 09:36

Denis Alibec este în centrul unui scandal imens la echipa națională. La pauza meciului dintre Franța și România a fost prins la vestiare, unde fuma. 

Atacantul Astrei nu e la primul eveniment de acest gen. A mai făcut-o în câteva rânduri și chiar și în pozele de pe rețelele de socializare. 

A comis-o și la Como

Nu e primul incident de această natură pe care Alibec îl produce la echipa naţională. Chiar în cantonamentul efectuat în Italia şi care a precedat plecarea la Euro, atacantul a făcut la fel ca în disputa cu Franţa. La amicalul cu Ucraina, disputat la Torino, a mai rămas în vestiar pentru a fuma.

... dar şi la vizita medicală

Faptul că Alibec e dependent de ţigări s-a relevat şi la vizita medicală pe care el a efectuat-o înainte ca Iordănescu să anunţe lotul de 23. După ce a trecut pe la câteva cabinete de la INMS, Denis a dispărut preţ de câteva minute. S-a ascuns în spatele hotelului Sport, aflat în curtea Institutului de Medicină Sportivă, unde şi-a aprins o ţigară.

La Brânceni nu s-a mai ferit de nimeni

În toamna trecută, la meciul de Cupa României pe care l-a disputat cu Astra la Brânceni, Alibec a fost lăsat rezervă de Marius Şumudică. Chiar înainte de startul meciului, alături de Lovin, s-a retras la 10-15 metri de teren şi şi-a aprins o ţigară. A fost introdus în teren în minutul 56 şi peste un sfert de oră a marcat un gol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
polistul68
polistul68  •  14 Iunie 2016, 16:56
Postat de popesku pe 14 Iunie 2016, 10:13

Daca e arhicunoscut ca asta fumeaza, de ce Iordanescu & co l-au luat la nationala? Daca astia sunt jucatorii de nationala....

Pai si Moti fumeaza.....si CHivu fuma....si Cruyff, scuza-ta fie-mi comparatia...multi au viciul asta...cit timp nu deranjeaza pe nimeni, si randamentul din teren e bun, e doar problema lui.Desii, sicner, nu cred ca a fumat in vestiar. Nu e atit de prost, e un tip smecher, stie ca Iordanescu, fiind nefumator, va simti mirosul de fum...

dinamo100
dinamo100  •  14 Iunie 2016, 15:38

Nu spuneti cu subiect si predicat cine l-a vazut pe Alibec fumand in vestiar. Faptul ca in trecut a fost vazut fumand in diverse locuri, nu inseamna ca a facut-o si acum. Trantiti o pseudostire peste niste imagini din trecut si asta numiti voi jurnalism.

marketactual
marketactual  •  14 Iunie 2016, 12:43

Incredibil!!! :))) Nici acum nu au disparut frustrarile dupa ce Alibec le-a suflat titlul la fcsb-isti! Au ajuns sa-l viseze si noaptea, in opinia lor, orice ar face de acum Alibec, bine sau rau, nu are cum sa fie vazut bine de ei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează