INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Opinie de Marius Mărgărit » Căpitanul Robocop: ”Vlad a spus vorbe, dar nu a vorbit cu adevărat”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2016 00:00

Acum am înţeles de ce. De ce Elveţia ne-a ascuns mingea, de ce Albania ne-a dat o lecţie de determinare, de ce am plecat tiptil, pe ieşirea de incendiu de la Euro.

Ieri, Vlad Chiricheş a simţit nevoia să facă o conferinţă de presă. Am crezut că o să le vorbească din suflet suporterilor. A pronunţat cuvintele, "tristeţe", "ne pare rău că nu am făcut un Euro reuşit" (s-a ferit de expresii tari), întrebător a rostit chiar şi "deziluzie?".

Vlad a spus vorbe, dar nu a vorbit cu adevărat. Poate aşa e el, nu poate să emane emoţie. Spunea că şi "tricolorii" au fost determinaţi, deşi nimeni nu a văzut asta. A surâs uşor când i s-a reproşat uluirea de pe faţă la golul lui Sadiku.

"Ştiam unde era atacantul albanez, dar a fost o neatenţie", a zis sigur pe el. Păcat că n-a fost la fel de sigur şi atunci. Pozele îl contrazic, şi el, şi Tătăruşanu păreau doi cosmonauţi plutind în derivă.  

A îndemnat să nu mai vorbim despre trecut. Că "trebuie să se refacă atmosfera din preliminarii", deşi "echipa a fost unită şi la Euro"!!!. Cel mai des a spus "nu ştiu". E un tic, e clar, dar chiar aşa părea să fie, să nu ştie. Nu ştie ce ar trebui făcut pentru ca fotbalul românesc să iasă din mâzgă, "nu cred că mă priveşte pe mine, ca şi căpitan al echipei naţionale", nu crede că putea să intervină dacă Iordănescu ar fi făcut vreo eroare, nu ştie de nemulţumirea fanilor de la aeroport, la sosire, nici de ditai bannerul cu "Plecaţi!". Nu l-a deranjat nimic la Euro, "doar că nu ne-am calificat mai departe".

Spune că el e jucător şi trebuie să joace. Golul lui Sadiku spune că n-a prea făcut nici asta. Am crezut că Vlad Chiricheş o să vorbească. Dar nu, a ţinut doar un discurs în stilul robo, fără emoţii, fără nuanţe. Cam ca jocul României. 

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
10208295358815990
Sofia Simion  •  22 Iunie 2016, 11:34

De fiecare dată sper sa avem un selecționer care sa zică " nu, rat nu ai ce cauta la euro ca nu ai jucat..., tu chiriches rezervă ca nu prea joci, zii mersi ca te-am luat sau tu X stai acasă ca "presiunea e prea mare" si in schimb primim " asta ne e valoarea, centre de copii si juniori , am controlat jocul si nu e o seară asa de neagra" :(

steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 Iunie 2016, 11:30

Va rog, nu il suspectati pe Chiriches de inteligenta....cum de altfel nu ii suspectati nici pe Rat, Chipciu, Sapunaru, Mățel, Alibec, Stancu,Prepeliță etc. Toti sunt niste limitati ca fotbalisti, mici ca oameni si mai grav, daca nu ar fi ajuns jucatori de fotbal profesionisti (nu fotbalisti) ar fi fost cel mult vanzatori la magazin (asta cu multa sansa sau cu pile)

696253093853906
Ghita Florin  •  22 Iunie 2016, 10:26

Chiri-plici a jucat fotbal dar nu fotbal adevarat

Vezi toate comentariile (3)
Comentează