INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Optimism la cote înalte în rândul "tricolorilor": "Trebuie să ne gândim că putem bate Franța! La EURO nu există favorite"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2016 15:57

Gabi Torje a susținut astăzi o conferință de presă și a vorbit despre prezența la turneul final și despre meciul cu Franța, de vineri.

"Suntem pregătiți pentru meci. A mai rămas doar antrenamentul oficial de mâine, când vom face cunoștință cu gazonul și cu stadionul. Faptul că stadionul va fi plin nu este o presiune în plus. Este o plăcere să joci în fața a 90.000 de oameni. Nu avem de ce să nu fim pregătiți, atât fizic, cât și psihic.

Suntem 100% motivați. Vrem să ne facem datoria și trebuie să jucăm ca în meciurile tari din grupe și din amicale. Cu siguranță meciul cu Franța va fi greu pentru că jucăm cu gazda.

Nu aș spune că Franța este o echipă puternică, pentru că asta înseamnă că ar fi invincibilă. Aș spune că este o echipă valoroasă.

Și noi suntem pregătiți. Nu va fi un meci ușor, dar nici nu este un meci imposibil de câștigat. Trebuie să fim încrezători. Ne dorim să ieșim din grupe, iar primul meci este cel mai important. Trebuie să o luăm încet, meci cu meci.

Trebuie să intrăm pe teren cu gândul că putem bate Franța. La turneul final nicio echipă nu este favorită. Cum a câștigat Grecia un Campionat European, poate câștiga oricine. Brazilia a pierdut o semifinală de Cupă Mondială cu 7 goluri primite. Așadar se poate întâmpla orice", a spus Torje la conferința de presă.

România debutează la EURO 2016, vineri, 10 iunie, cu Franța. Meciul va începe la ora 22:00 și este în direct la DolceSport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

MECIURILE ROMÂNIEI:

Vineri, 10 iunie
ora 22:00 (Paris): Franța - România - Grupa A

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Citește și: Programul complet al EURO 2016 » Când și unde poți vedea meciurile de la turneul final din Franța 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close