INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMÂNIA 2-1

"Pălărierul" ne-a fost fan » Pata de culoare de la masa presei a ținut cu România

Pachkoria, alături de jurnalistul Gazetei // FOTO Răzvan Luțac
Pachkoria, alături de jurnalistul Gazetei // FOTO Răzvan Luțac

Articol de - Publicat duminica, 12 iunie 2016 00:00

Printre ziariștii din toată lumea care au venit la meciul România - Franța s-a aflat și un georgian care a atras atenția.

  • Corespondență din Paris

Îl cheamă Tengiz Pachkoria, a fost fotbalist în țara natală pe timpul Uniunii Sovietice și provine din Sokhumi, capitala Abhaziei, o regiune disputată între Georgia și Rusia.

Îmbrăcat cu haine în alb și roșu, cu două mingi având steagul țării pe ele atârnându-i din pălărie, Pachkoria a reacționat chiar în limba română când a fost abordat. "Bine v-am găsit! Salutări! România - chempion!", a spus Pachkoria, care s-a pozat cu majoritatea jurnaliștilor prezenți la masa presei vineri seară.

"Mă bucur că sunteți aici, nu m-a supărat că ne-ați bătut cu 5-1. Sunt fanul vostru în seara asta. Hai, România!", a conchis Pachkoria.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  12 Iunie 2016, 08:42

amandoi ...si tu si georgianul ati adus ghinion Romaniei ...ne au dat lovitura in min 88...mai bine tineati cu Franta ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează