INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Panduru comentează scandalul zilei de la echipa națională: "Fapte grave de indisciplină"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 16:18

Basarab Panduru a comentat știrea zilei la echipa națională. Denis Alibec a fost prins de cineva din stafful naționalei că fuma în pauza meciului cu Franța. 

"E o situaţie dificilă, el s-a pus singur în această situaţie. În mod normal, dacă era aşa, selecţionerul trebuia să ia o decizie care nu îi era chiar favorabilă lui Alibec. Probabil că în momentul asta nu vrea nimeni să creeze probleme în jurul echipei, nu vrea nimeni să se discute despre problemele astea şi toată lumea se concentrează pe cele două meciuri.

Într-un fel mi se pare normal, mai avem două meciuri, mai avem şanse la Euro. Pe de altă parte nu mi se pare deloc normal ce a făcut Alibec. E greu de spus dacă ar fi trebuit trimis acasă. La prima vedere pare că da, că sunt fapte grave de indisciplina.

A întârziat vreo două minute la ieşirea pe teren, după care l-au văzut cei din staff. Dar e destul de greu de luat această decizie, să trimiţi un jucător în timpul EURO acasă. Pe de altă parte, nu ştiu dacă îl vom mai vedea pe Alibec... Dar până la urmă pare că şi-a dorit într-un fel să nu mai joace făcând aceste lucruri", a declarat Panduru la Dolce Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
polistul68
polistul68  •  14 Iunie 2016, 16:32

Nu cred ca Alibec e asa fraier sa fumeze intr-un spatiu inchis..chiar daca nu il prindeau ATUNCI< la final, cind intra in vestiar, Iordanescu ar fi simtit...asa ca nu cred ca stirea e adevarata.

854605894625108
Silviu Apostol  •  14 Iunie 2016, 16:20

A vorbit si asta care si-a terminat studiile la "manastire " ! Ce daca a fumat ? Totusi , daca era baiat "destept" , tinea in mana si cateva icoane !

6.6.6
6.6.6  •  14 Iunie 2016, 16:02

ce papagal e asta! ha ha ha ha ha ha

Vezi toate comentariile (6)
Comentează