INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Pe ce aeroport ai aterizat, Vlad? Chiricheș a oferit 6 răspunsuri așteptate de o țară întreagă după eliminarea României de la EURO

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2016 11:37

 Vlad Chiricheș a participat astăzi la o conferință de presă susținută la sediul FRF în care a încercat să explice eliminarea României de la Campionatul European.

Căpitanul naționalei a răspuns principalelor dileme, dar s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. 

1. Ce părere ai despre parcursul României la EURO

"E clar că am plecat cu un sentiment de tristețe și de amărăciune. Nu ne așteptam la un astfel de deznodământ, trebuie să trecem peste asta. Noi am fost determinați, am avut o atitudine bună, precipitarea vine și pe moment, atunci când jocul nu îți iese așa cum vrei. Am încercat în cele trei meciuri să fim foarte puternici, să avem o atitudine bună. Am încercat să dăm totul".

2. Ce s-a întâmplat cu Albania? 

"Știam de poziția atacantului în meciul cu Albania (n.r. Sadiku). A fost o neatenție din partea noastră și așa a fost să primim acel gol. Eu cred că în meciul cu Albania nu am fost atât de percutanți, nu știu, mai concentrați. Dar cred că am avut controlul jocului. Ei în prima repriză nu au avut faze să înscrie. Am ținut controlul jocului, dar nu am marcat și să nu ne-am creat mai multe ocazii de gol".

3. Ar trebui schimbat Iordănescu, e un antrenor învechit? 

"Nu pot să spun că domnul Iordănescu are idei învechite, dar are filosofia lui și a trebuie să facem ce ne-a transmis el. Noi suntem jucători și treaba noastră e să acționăm la ceea ce ne spune selecționerul. Nu cred că trebuie să-mi dau eu cu părerea despre ce selecționer să vină. Cei din Federație trebuie să ia decizia cea mai bună pentru ca noi să perfomăm. Cine va veni trebuie să încerce să creeze un grup la fel de puternic așa cum am fost în calificările pentru acest European".

4. De ce ai refuzat să faci declarații la "cald", după joc? 

"După meciul cu Albania nu am refuzat să vorbesc cu mass-media din România! Am trecut prin zona mixtă la finalul meciului, am discutat cu Justin Gafiuc de la GSP și cu cei de la Libertatea! Ideea acestei conferințe de presă mi-a aparținut. Am considerat că e mult mai bine să organizăm o conferință de presă într-un mod organizat".

5. Cum comentezi reacția fanilor care v-au așteptat pe aeroport? 

"Reacția celor din aeroport? Nu am văzut reacția lor, eu nu am văzut nicio reacție (n.r. aproximativ 50 de suporteri i-au contestat în miez de noapte pe "tricolori", la sosirea pe aeroport. DETALII)".

6. A plâns vreunul dintre voi după eliminare? 

"Nu am văzut pe nimeni să plângă după meciul cu Albania. Fiecare a avut modul lui de a trăi dezamăgirea, dar am încercat să ne îmbărbătăm reciproc".

Rezultate România EURO 2016:

Franţa - România 2-1
România - Elveţia 1-1
România - Albania 0-1

Clasamentul grupei A:

1. Franța 7p
2. Elveția 5p
3. Albania 3p
4. România 1p

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (32)
paradise3net
paradise3net  •  21 Iunie 2016, 23:55
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 21 Iunie 2016, 16:18

Un maimutoi care nu-si canta nici imnul tarii sale. De fapt este o moda printre fotbalisti inclusiv antrennorul secolului (general al armatei romane). Ati vazut echipa de rugby? Inclusiv antrenorul (de alta nationalitate) canta imnul Romaniei la Cupa Mondiala de anul trecut.Luati exemplu mascaricilor! Iar tu *** ce esti (chiriches) daca nu stiai ca acolo erai capitanul echipei tarii mele. Pe tine scria ROMANIA ***. Eu eram acolo prin tine si prin toti ceilalti si m-ati facut sa ma simt umilit la sfarsitul partidei. Asi spune mai multe dar nu cred ca nu vei citi aceste randuri si chiar daca vei citi esti atat de prost incat nu vei intelege sensul celor spuse de mine. ***

Ai perfecta dreptate. Are, din pacate, un caracter infect. Mi-am dat seama de asta de mult dar am crezut ca sunt eu paranoia. Mi s-a confirmat asta atunci cand s-a dat lovit in meciul cu Legia sa nu cumva sa rateze transferul. Apoi faza cu " vorbiti cu 12" e de o taranie fara margini. *** si pe Steaua, acum si pe nationala. L-a durut in poponeata. Doar banul conteaza. Oare ce mandrie mai mare poti avea atunci cand reprezinti o natiune. NENOROCITULE, erai acolo sa ne reprezinti pe noi. Ar trebui sa jucati gratis, aveti aceasta onoare sa purtati culorile acestei tari si va bateti joc. Indolentule! In afara de Sapunaru, cat de cat Torje (piticul a incercat dar atat a putut).. si Sanmartean,in rest toti ati fost niste legume, fetite pe teren (mai alest Stanciu, cu zambetul ala ***). N-am vazut daruire, n-am vazut dorinta, n-am vazut determinare, rautate, sa muriti cu ei de gat. Am vazut doar resemnare si blazare. Gandul la vacanta. Si erati acolo sa ne reprezentati pe noi, nu pe voi. Mentalitate de looseri. M-am simtit umilit de voi, nu de Albania (tot respectul pt ei si sper sa mearga mai departe).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Iunie 2016, 21:58

Spun ce am spus si cand a plecat de la Steaua: daca ar avea un pic de creier ar ajunge un jucator mediocru intr-un campionat din vest. Dar din pacate, nu are, asa ca o sa ajunga un jucator sub-mediocru printr-un campionat slab, un campionat perfect pentru toate "vedetele" noastre, gen turcia sau prin desert. P.S Albanezii chiar daca joaca in serie B in Italia, sa ma scuze "specialistii" care ne spuneau ca sunt "slabi" dar ii anunt cu aceasta ocazie ca serie B e cu mult peste campionatele din zona golfului, turcia, romania, bulgaria, etc. Si mai e ceva ce au uitat tot felul de "specialisti": baietii aia de la albania, cam toti sunt crescuti in italia si elvetia, nu au prins mentalitate balcanica....

albanezul1
albanezul1  •  21 Iunie 2016, 20:49

Iesi avasa! :))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează