INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  PORTUGALIA - ISLANDA 1-1

Portarul cineast » Goalkeeperul Islandei este un pasionat regizor și visează să turneze un clip la Eurovision

Portarul Halldorson are șanse mai mari să ajungă la Eurovision decât în finala Euro 2016 // FOTO Guliver/GettyImages
Portarul Halldorson are șanse mai mari să ajungă la Eurovision decât în finala Euro 2016 // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 16 iunie 2016 00:00

Hannes Halldorsson, care a închis buturile contra Portugaliei, este un pasionat regizor și visează să turneze un clip la Eurovision.

Islandezii nu au doar un goalkeeper talentat și sigur, ci și un regizor expert pe linia porții. Hannes Halldorsson, 32 de ani, a ales târziu mingea, lăsând aparatul de filmat în plan secund.

"Am făcut primul scurt-metraj în 1996, când aveam 12 ani, doar cu un magnetoscop și o cameră. Era un fel de Superman turnat cu amicii mei. Eroii noștri se numeau Natation Man, aveau o ținută ridicolă", a povestit pentru revista americană "Sport Illustrated" Hannes, devenit profesionist abia în 2014.

"Am început fotbalul în ligile inferioare, iar în Islanda la acest nivel fotbalul se face în timpul liber. O mare parte din veniturile mele proveneau din filmat", spune portarul actual al lui Sandnes Ulf.

A realizat spoturi în campanii pentru IKEA și Coca-Cola, iar în 2012 a realizat clipul "Never Forget" pentru soliștii Greta Salome și Jonsi, candidați la Eurovision, dar proiectul lor a eșuat și n-a prins concursul. Hannes n-a renunțat însă la visul său extrafotbalistic: să ajungă în finala Eurovision!

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1353608471321591
Marius Oană  •  16 Iunie 2016, 10:53

Filmele sau clipurile se turneaza, nu se toarna. Ca doar nu sunt lichide, nu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează