INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMÂNIA, VINERI, 22:00

Presiune pe "cocoși"! Marcel Desailly: "Iubesc România, dar să fim serioși..."

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2016 20:21

Fostul internaţional francez, Marcel Desailly, a amplificat tensiunea sub care se află naţionala lui Didier Deschamps înainte de debutul la EURO 2016

Naţionala din "Hexagon" porneşte din poziţia de ţară gazdă şi favorită a ediţiei 2016 a Campionatului European.

Marcel Desailly, fost internaţional francez, a câştigat "Mondialul" din 1998 şi "Europeanul" din 2000 cu echipa Franţei, iar aşteptările de la actuala selecţionată sunt mari.

"Iubesc România, dar să fim serioşi, când te uiţi la echipa lor nu ai cum să nu câştigi. Dacă nu poţi bate România, pe teren propriu, cu echipa pe care o avem, s-a terminat, stai acasă", a declarat Desailly pentru Omnisport. "Dacă nu baţi Albania, în al doilea meci, închidem magazinul şi stăm acască".

116 meciuria jucat Desailly în tricoul Franţei. 3 goluri a marcat pentru "Les Bleus"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
costibb
costibb  •  08 Iunie 2016, 22:50

la cum jucam noi,ar fi un miracol sa scapam cu un egal din confruntarea cu Franta.Trebuie sa-i multumim lui Platini pentru modificarea regulamentului,altfel nu ne calificam noi la baraj(locul 2 in grupa).Sa termini pe 2 intr-o grupa de calificare cu Irlanda de nord,ungaria,finlanda si feroe(pe greci nu-i punem ca au boicotat europeanul asta),e un pic ridicol(daca tinem cont echipa noastra din anii 90').Parerea mea umila,e ca terminam pe 3,nu avem cum sa terminam peste Franta(care va avea un avantaj din partea arbitrilor,acel 5 % acordat gazdelor) si peste Elvetia,sa fim seriosi,nu i-am batut la mondialu' din 94' cu Hagi in echipa(ne-au dat 4 in schimb),dar putem spera la o calificare de locul 3,eu ca roman,normal sper sa ajungem in finala( :)) ),e dreptul meu fiecaruia sa viseze,dar nu stiu daca trecem de grupe,trebuie sa recunoastem,nu avem fotbalisti de valoare,cum scoate unu' capu',cum il da peste cap celebritatea+asistentele pacatoase :))

travka
travka  •  08 Iunie 2016, 19:02

marcele norocu vostru ca sunteti deja acasa =))

174144212951567
Ioan Dragos  •  08 Iunie 2016, 22:01

:))))))))))))))))))))))))))adevarat (randoom_._)randoom_._ • 08 Iunie 2016, 21:05 0 pai voi oricum stati acasa,indiferent ca pierdeti sau nu. ***

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close