INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  PORTUGALIA - ȚARA GALILOR 2-0

Prima reacție a lui Cristiano Ronaldo după ce a dus Portugalia în finala EURO: "Mai bine să începem prost și să terminăm bine! După finală vreau să plâng de fericire" » A fost ales omul meciului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2016 00:42

Portugalia s-a calificat în finala EURO 2016 după ce a trecut de Țara Galilor, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Cristiano Ronaldo, minutul 50, și de Nani, minutul 53.

Cristiano Ronaldo a fost declarat omul meciului, iar la final a vorbit despre meci și a spus că în finală vrea să plângă de fericire.

"Este ceva ce am visat de la început și știam că va fi un drum lung. Am luptat și am trecut printr-o fază dificilă, dar mai bine să începem prost și să terminăm bine. Acești jucători, antrenorul și staff-ul tehnic merită trofeul, dar încă nu am câștigat nimic. Este un vis să fim aici.

Sper ca după finală să zâmbesc și să plâng de fericire. Mereu am visat să câștig un trofeu cu Portugalia", a declarat Cristiano Ronaldo. 

Citește și: Performanță incredibilă reușită de Cristiano Ronaldo » Starul portughez este cel mai bun marcator din istoria EURO

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
pitchlegend
pitchlegend  •  07 Iulie 2016, 16:37
Postat de Catalin Mihai pe 07 Iulie 2016, 09:36

Din ce stiu eu ,Germania selectionat doar din Europa .. si are foarte putini jucatori de alta nationalitate..Eu cred ca ai vrut sa te referi la Franta..

Germania: Mustafi, Hector, Khedira, Ozil, Podolski, Can, Tah, Boateng, Sane, Gomez. Aproape jumatate de lot e din straini. La fel au avut la fiecare turneu final din ultimii 16 ani. Francezii macar au nume de francezi, nu ca germanii, care numai germani nu sunt. Asa ca asta e selectionata lumii. Ma bufneste rasul de fiecare data cand aud "Deutschland uber alles". Ia nemtii de unde nu sunt :) Se rasuceste in mormant Hitler...

caminero
caminero  •  07 Iulie 2016, 10:50

Portughezii nu au ce pretentii sa emita in finala, vor fi pe post de sac de box. Finala va fi primul meci cu un adversar cu adevarat greu pentru ei. Hai sa vedem cu ce nationale au jucat pina acum, si cum s-au comprtat in aceste meciuri: Ungaria, Austria, Islanda, Croatia, Polonia, Tara Galilor. Numai superfortze ale continentului, nu-i asa? (Franta este in aceeasi situatie, nici un meci greu afara de aceasta semifinala cu Germania). Macar nemtii au avut de tras cu Italia si vor avea de tras cu Franta. (Nu mai zic de ce au avut de indurat italienii, cu Belgia, Spania si Germania, si ar fi dat peste Franta in semifinale ...)

fancraiova
fancraiova  •  07 Iulie 2016, 09:39

Cred ca pentru acest Penaldo Gealat a venit momentul sa castige ceva si cu echipa lui nationala , daca nu acum cand e la apusul carierei , chiar cred ca merita pentru tot ce a facut si a dat pentru fotbal . Bravo pentru aceasta performanta meritati si traiti visul de a juca final a euro la Paris

Vezi toate comentariile (9)
Comentează