INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Rădoi îi cere explicații lui Burleanu: "A aruncat pisica pe staff-ul tehnic"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2016 13:40

Mirel Rădoi consideră că declarația oferită de Răzvan Burleanu, în care spunea că va face o analiză după prestația României de la EURO, nu este una corectă.

Fostul antrenor al Stelei îi cere președintelui FRF să-și asume și el vina pentru eșecul naționalei de la turneul final.

"Îmi pare rău pentru Burleanu, dar nu a făcut altceva decât să arunce pisica pe staff-ul tehnic. Adică, facem o analiză, dar de fapt nu noi suntem cei vinovați. Noi nu avem nicio parte de vină, doar jucătorii și staff-ul tehnic", a comentat Rădoi la Dolcesport.

Rezultate România EURO 2016:

Franţa - România 2-1
România - Elveţia 1-1
România - Albania 0-1

Clasamentul grupei A:

1. Franța 7p
2. Elveția 5p
3. Albania 3p
4. România 1p

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
1636392343346182
Dan Ghirlea  •  21 Iunie 2016, 16:38

Mirele vezi ca a inceput bacul ...

811730288915362
Constantin Luca  •  21 Iunie 2016, 16:05

vad ca burleanu a lnceput numaratoarea de la adam si eva,dar spune ce ai facut tu ln 2 ani si 3 luni? nu stii? lti spun eu:primul an lmpreuna cu tot arsenalul ati tras pt ASA tg. mures,rezultatul=esec,nimic mai mult.ln al doilea an ai lasat pe iorgulescu,cu tot arsenalul,a tras pt.ASTRA,rezultaul=victorie sumudica.ln ultimile 3 luni,cu minunatul tau staf,ati selectat,ati pregatit echipa pt.campionatul european,ati dat afara medicul si tot staful lui (care aveau o vechime de 25 ani)rezultatul=esec lngrozitor,ne-ati facut de rasul GLOBULUI pamantesc,daca cineva pana acum nu a auzit de ROMANIA,acum au auzit si de burleanu,sfatul meu e sa nu mai analizezi nimic,aplica bancul cu guma lNTINDIOOOOOO!!!!! s-au MAI BINE ZIS lNTINDETIOOOO CU TOTII PT. BUCURIA lNTREGULUI POPOR ROMAN

811730288915362
Constantin Luca  •  21 Iunie 2016, 15:59

vad ca burleanu a lnceput numaratoarea de la adam si eva,dar spune ce ai facut tu ln 2 ani si 3 luni? nu stii? lti spun eu:primul an lmpreuna cu tot arsenalul ati tras pt ASA tg. mures,rezultatul=esec,nimic mai mult.ln al doilea an ai lasat pe iorgulescu,cu tot arsenalul,a tras pt.ASTRA,rezultaul=victorie sumudica.ln ultimile 3 luni,cu minunatul tau staf,ati selectat,ati pregatit echipa pt.campionatul european,ati dat afara medicul si tot staful lui (care aveau o vechime de 25 ani)rezultatul=esec lngrozitor,ne-ati facut de rasul GLOBULUI pamantesc,daca cineva pana acum nu a auzit de ROMANIA,acum au auzit si de burleanu,sfatul meu e sa nu mai analizezi nimic,aplica bancul cu guma lNTINDIOOOOOO!!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează