INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  CAMPIONATUL EUROPEAN 2020

Raport pozitiv al UEFA pentru candidatura Bucureştiului la organizarea Campionatului European din 2020

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 septembrie 2014 15:21

UEFA a publicat, miercuri, raportul de evaluare a celor 19 dosare de candidatură pentru organizarea unor partide din cadrul Campionatului European de fotbal din 2020, competiţie ce va fi găzduită de 13 oraşe, şi potrivit acestuia România mai are de rezolvat probleme de infrastructură.

Astfel, raportul scoate în evidenţă slaba legătură dintre aeroportul internaţional Henri Coandă şi oraşul Bucureşti.

"Bucureştiul este legat în mod suficient de toate destinaţiile majore ale Europei, atît pe uscat, cît şi aerian, în contextul în care pentru Euro-2020 aeroportul va juca un rol predominant. Aeroportul, centrul oraşului şi stadionul sînt mai degrabă slab legate cu autobuze şi capacitatea va trebui sporită considerabil.

O nouă linie de metrou este planificată pentru 2020. Accesul pe ultimul kilometru la stadion este asigurat suficient de transportul public (linie de metrou în proiect, tramvaie şi autobuze). Nu există informaţii privind parcul de mijloace de transport şi nici despre sistemul de funcţionare.

Capacitatea aeroportului internaţional este suficientă astfel încît să opereze traficul aşteptat în 2020 şi cel suplimentar datorat turneului. Autoritatea aeronautică civilă a confirmat că nu există restricţii privind zborurile de noapte", se arată la capitolul "Mobilitate" al raportului.

Sursa: MEDIAFAX

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1745flo
1745flo  •  13 Septembrie 2014, 21:15
Postat de mihai231 pe 10 Septembrie 2014, 19:22

intr.o sigura zi, in juma de ora mi.au furat tigancile erau 20 la numar in apropierea garii de nord 400 de euro...dupa 7 ani imi apre scrisoare acasa ca nu incep urmarirea penala din lipsa de probe

Bine a ai scapat cu viata...Comentariul tău...

paulsab
paulsab  •  11 Septembrie 2014, 10:46
Postat de kakasan pe 10 Septembrie 2014, 16:59

E o decizie profund gresita organizarea chiar si a unui singur meci de calibrul asta intr-o tara ca romania. Se va organiza in acelasi timp olimpiada de buzunarit organizata de gipsy national fu KING team. Romania are toate sansele sa castige toate probele de la olimpiada.

Organizarea campionatului este o realizare, însă turiștii ar trebui să-și păzească mai bine buzunarele.

zold8
zold8  •  11 Septembrie 2014, 03:55
Postat de secundul pe 10 Septembrie 2014, 17:15

Tu nu esti roman! S-a organizat finala Liga Europa la Bucuresti si a iesit impecabil, spre deosebire de problemele intampinate prin Ucraina si chiar Polonia. Polonia care are drumuri mai proaste decat Romania si care minte cu nerusinare ca unele drumuri nationale ar fi autostrazi, la fel cum se intampla in Bulgaria sau Serbia unde situatia infrastructurii este dezastruoasa in raport cu Romania. Si nu romanii fura ci coloratii, care oricum la noi in tara nu prea o fac. Ci in Vest.

Bulgaria nu stiu, la sarbi sunt niste drumuri expres pe post de autostrazi, asa era acum vreo 3 ani. In Cehia, autostrada care leaga Praga de Bratislava era jumatate sau chiar mai mult de jumatate facuta din placi, te termina cu nervii.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează