Comentarii (65)
282448035452832
Bogdan Andrei  •  04 August 2016, 14:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  25 Iunie 2016, 10:29

Felicitari dle. Vochin ,dar sa știți ca Dvs. Ziaristii sportivi sunteti vinovați ca acest *** își permite cu tupeul lui de neimaginat sa vorbească neintrebat . Dvs. Ziaristii la-ti făcut rege si el chiar a luat-o in serios . Dupa părerea mea este departe de a fi cel mai bun fotbalist din Romania .El ar putea fi nominalizat după Dobrin ,Ozon, Piti Varga , Dumitriu Niki,Ilie Balaci care nu au avut posibilitatea sa joace afara la echipe mari . Nu uitati ca ca Hagi la Real si Barcelona a fost o simpla rezerva ,titular a fost la Brescia in liga 2-a sub comanda lui Mircea Lucescu .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

900036066809402
Nicolae Veres  •  25 Iunie 2016, 10:27

MAI Kilimanjarro esti cel mai penibil om pe care leam intilnit in diferite comentari cred ca a ai confundat foodbalu cu oina ca tu habar nai de foodbal daca comentez aberati despre cel mai bun foodbalist ROMIN din ultimi 25 de ani ca sati repari gresala ar tebuii sati cer scuze in fata ROMINILOR altfel te consider cel mai prost suporter romin si esti o rusine nationala.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  25 Iunie 2016, 10:09

Atata timp cat exista o scanteie de idee de a se apela la hagi in fotbalul romanesc nu vom putea vorbi de profesionalism, onoare, cinste si...fotbal. hagi s-a dovedit a fi un zero dupa fotbal, A inventat o penibila ”academie” ce nu face decat sa murdareasca aceasta titulatura *** la cel mai inalt nivel. Fotbalul romanesc nu are absolut nimic de invatat acum de la hagi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

turbozero
turbozero  •  25 Iunie 2016, 09:11

un politruc oribil vochin asta.. se pricepe la fotbal ca vaca la balet.. daca tot are carnet de antrenor de ce nu se face util si creste juniori ? :)))

679566258843438
Ieremia Movila  •  25 Iunie 2016, 08:21

vorbesti despre hagi tu *** nu va convine de hagi antrenor ca nu putei sa-l conduceti voi frf ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

896192067117678
Nello Milano  •  25 Iunie 2016, 00:04

VOICHINE NU AI INVATAT NIM8C DE LA MILITIANUL DE TACTU IN ESENTA DACA ESTI EDUCAT SI CU BUN SIMT TE DELIMITEZI DE PAPAGALUL ALA FORNAIT DE BULANU ( STII CE INSEAMNA IN ARGOU DE CARTIER BULANUL ) DEAORECE EVIDENTA E CLARA OMUL E PRAF RAU DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE E COPIA FIDELA A PARTIDULUI DIN CARE VINE : INGMFAT , AROGANT , INCULT , IMBECIL SI FARA COLOANA VERTEBRALA.TU AI FACE BINE SA DEMISIONEZI ASA MAI SALVEZI CEVA DIN IMAGINE ALTFEL NICI CA ZIARIST TOATA VIATA NU VEI MAI FI NICI CREDIBIL NICI ELIGIBIL NICI RESPECTAT .ALEGE GLORIA EFEMERA A MOMENTULUI ( INCHIPUITA ) SAU RESPECT PESTE TIMP

marius.bxl
marius.bxl  •  24 Iunie 2016, 22:24

Vochine à propos. ..ce mai face chivorchian tovarasul cu care ati plecat la drum.

areal51
areal51  •  24 Iunie 2016, 21:22

Andrei Vochin, parca mi-ai scos vorbele din gura!. Am atatia cunoscatori *** si in jurul meu care sunt buni numai la acuze la greu, daca putem numi greu a juca la Euro cand Olanda sta acasa... Asta o spun in calitate de suporter care am fost si in Franta, la toate meciurile din preliminarii (fara Atena si Feroe) si voi fi si in octombrie la Erevan. Suporteri de tastatura , televizor sau de selfiuri pe stadioane, antrenori si ziaristi frustrati: dati in echipa nationala la infrangeri ca ultimii oameni, iar cand castigam sariti ca "adversarul a fost slab"! Nu v-am auzit incurajand pe stadion la 0-1 cu Franta si Albania! Pentru FRF: ar trebui sa reconsiderati relatiile cu galeriile (de cluburi plus UST)care efectiv au incurajat nationala in orice moment in preliminarii si la acest turneu final. Ceilalti...contestatarii ii puteai vedea pe la unele baruri si pe stadion injurand pe toti si cerand celorlalti "sa stea jos sa vada si ei meciul"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vlad57
vlad57  •  24 Iunie 2016, 20:48

Vochine, cu tot respectul, esti complet pe dinafara si asta se vede. Daca toti gandesc asa, atunci rezultatele de la Euro nu mai reprezinta o surpriza, ci o dovada a prostiei si incompetentei celor de la FRF. Daca avem ce avem cu Puiu si jucatorii, Burleanu al tau si gasca asta care ati facut atat de mult "bine " forbalului romanesc meritati sa fit DEMISI fara intaziere. Oricat o intorci un lucru ramane clar: un esec lamentabil sub un presedinte de federatie incompetent si depasit inclusiv intelectual. Pe scurt, o federatie de looseri. Ce vrei sa-ti spunem noi? Ca omul pe care la-ti pus selectioner s-a dat de gol ca un tanc de 7 ani cand a spus sa fim multumiti ca ne-am calificat? Cum poate, bai Vochine, un tip care se cheama "general" si "selectioner" sa scoata asemenea tampenii pe gura? Pai v-a ingropat pe toti astia de la FRF si pe el. Adica el a fost multumit ce ne-am calificat si mai departe nici nu a mai contat? Pai cu asemenea mentalitate de bosorog ramolit e clar de ce echipa a jucat la misto, fara ambitie si determinare. Iar Burleanu al matale trebuia sa-si dea demisia imediat, alaturi de mos Puiu. La Uk Cameron si-a dat demisia imediat. La noi, lipseste caracterul si bunul simt. Asa ca Bouleanu nici macar nu isi poate imagina ca exista asa ceva, care se numeste demnitate si onoare. De unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Si asta e valabila sipentru tine Vochine si scrierile tale romantice catre Gica. Care, oricum o dai, el are dreptate. Rus

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 7
Comentează