INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  SPANIA

Reacția neașteptată a lui Casillas după ce a fost certat de Del Bosque » Ce a făcut portarul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 15:22

După ce în timpul EURO 2016, Iker Casillas și selecționerul Vicente Del Bosque au avut o relație tensionată, cei doi au făcut pace.

Cei doi s-au întâlnit astăzi și au făcut pace. Jucătorul și tehnicianul s-au fotografiat împreună, iar portarul a postat poza pe Twitter, cu un mesaj special pentru Del Bosque.

"25 de ani împreună și mulți care ne rămân. Te îmbrățișez Mister! Mult noroc" Iker Casillas

 

Selecționerul în vârstă de 65 de ani a arătat cu degetul spre Iker Casillas, jucător pe care îl antrenează încă de la juniori, dar pe care l-a scos din primul "11" în favoarea lui David De Gea.

"Nu a avut o problemă cu coechipierii săi, dar cu staff-ul s-a purtat așa și așa. Casillas a fost singurul jucător căruia nu i-am trimis un mesaj cu decizia mea.

Nu numai cu mine are o problemă, ci și cu Javier Minano, preparatorul fizic, și cu Toni Grande, antrenorul secund. Casillas crede că am luat decizia greșită când l-am titularizat de De Gea și pentru asta suferă, iar eu îl înțeleg", a spus Del Bosque.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează