INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA, DUMINICĂ, 22:00, GSP.RO, DOLCE 1, PROTV

Renunţă Puiu la un închizător? Iordănescu e tentat să înceapă chiar din primul minut cu un singur mijlocaş defensiv, lângă care să-l titularizeze pe Sânmărtean

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2016 00:00

După ce a folosit doi mijlocaşi defensivi în primele meciuri, Iordănescu ar putea renunţa la unul pentru partida cu Albania, având în vedere că suntem obligaţi să câştigăm pentru a merge în optimi.

Aceasta nu e singura dilemă a selecţionerului. Sunt semne de întrebare legate şi de alegerea celor patru oameni din ofensivă.

ADI POPA SAU TORJE

Până acum, Popa şi Torje au jucat câte un meci şi au făcut-o cam în aceeaşi notă. Stelistul are avantajul că e mai odihnit, n-a jucat deloc de la meciul cu Franţa, argument care îl face favorit la titularizare.

STANCIU SAU SÂNMĂRTEAN

Cu Elveţia, Iordănescu l-a pus pe Stancu pe poziţia lui Stanciu, dar de foarte multe ori Bogdan a fost în rol de atacant, lângă Keşeru. Cu Albania, sigur vom juca fie cu Stanciu, fie cu Sânmărtean în acea poziţie, de mijlocaş central ofensiv. Stelistul e favorit, a fost preferat în faţa lui Lucian în majoritatea amicalelor, dar şi la jocul cu Franţa.

SÂNMĂRTEAN LÂNGĂ HOBAN?

Marea surpriză la care ar putea apela Iordănescu e titularizarea lui Sânmărtean, dar nu ca mijlocaş central ofensiv, ci lângă un închizător. Iordănescu i-ar oferi postul pe care a dat cel mai bun randament la Steaua, în anul în care a şi câştigat titlul de cel mai bun fotbalist român în ancheta Gazetei Sporturilor.

STANCU SAU CHIPCIU?

Stelistul a jucat bine în prima repriză cu Elveţia, însă Stancu e punct fix în schema lui Iordănescu. Dacă va fi să facă o alegere dintre cei doi, atunci Bogdan va fi titular. Dar ar putea juca şi amândoi, caz în care Stanciu ar deveni iarăşi rezervă

ALIBEC SAU ANDONE?

După ce n-a prins niciun minut în partida cu Elveția ținând cont de derapajul de comportament, Iordănescu se gândește serios să înceapă din primul minut cu Alibec.

Am putea fi decimaţi în optimi

Nu mai puţin de 7 jucători din lotul de 23 al României au încasat deja câte un cartonaş galben. În cazul în care vor fi avertizaţi şi mâine, cu Albania, vor fi suspendaţi în faza următoare. Cei şapte sunt: Chiricheş, Dragoş Grigore, Raţ, Prepeliţă, Ad. Popa, Keşeru, Chipciu.

clipboard01

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
shark_34
shark_34  •  18 Iunie 2016, 11:24

echipa trebuia cladita de la inceput in jurul lui stanciu si sanmartean la mijloc si alibec cu andone atacanti.sa iesim odata cu fundul din poarta!

863294053756086
Roxi Baciu  •  18 Iunie 2016, 11:16

Eu zic sa tragem de Sinmartean pina la 40 de ani si pe Stanciu il bagam cand face varsta legala sa joace35.

863294053756086
Roxi Baciu  •  18 Iunie 2016, 11:14

Eu zic sa tragem de Sinmartean pina la 40 de ani si pe Stanciu il bagam cand face varsta legala sa joace35.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close