INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  EUROSTAR

Restricții privind băuturile alcoolice în timpul Campionatului European din Franța

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 17:00

Sistemul de trenuri de mare viteză Eurostar va impune restricții privind consumul de băuturi alcoolice în timpul Campionatului European din Franța.

"În timpul turneului, vor fi două niveluri de restricție a alcoolului: fără alcool și consum limitat de alcool. Acestea se vor aplica în anumite zile și perioade de timp, iar pasagerii din trenurile afectate vor fi informați prin email de aceste detalii importante pentru călătoria lor", a declarat purtătorul de cuvânt al companiei pentru Reuters.

Dacă în timpul călătoriei vor fi identificați pasageri care au asupra lor băuturi alcoolice, acestea vor fi confiscate, informează espnfc.com.

La turneul care va debuta pe 10 iunie sunt așteptați peste 2,5 milioane de spectatori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează