INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  EURO 2016

România, avantajată de tragerea la sorți: "Presiunea e pe Franța! Ai noștri ce au de pierdut? În mod normal, ieșim din grupă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2015 12:12

Mircea Sandu, fost președinte al FRF, a vorbit despre grupa României de la EURO 2016 și crede că tricolorii au forța să se califice în fazele eliminatorii.

"Este frumos că începem cu Franța și că deschidem Campionatul European. Nu este singurul meci greu. Toate vor fi grele, chiar și cu Albania, pentru că vedem ce lot au.

Meciul cu Franța va avea o mai mare încărcătură pentru Franța, nu pentru români. Ai noștri ce pot pierde? Să joci meciul de deschidere la EURO este extraordinar, pentru că va fi unul dintre cele mai vizionate.

Franța este favorită la locul 1, dar în celelalte meciuri ar trebui să avem șansa noastră să cîștigăm. Celalte două adversare sînt de valori apropiate de cea ale României. Avem o grupă din care în mod normal ar trebui să ieșim. Putem ocupa un loc calificant. E o grupă favorabilă", a declarat Mircea Sandu pentru Mediafax.

România se află în Grupa A, cu Franța, Albania și Elveția. România joacă în meciul de deschidere împotriva Franței pe Stade de France în data de 10 iunie.

Meciurile noastre:

10 iunie Franța - România (Stade de France, Saint-Denis)
15 iunie România - Elveția (Parc des Princes, Paris)
19 iunie România - Albania (Stade des Lumieres, Lyon)

GRUPELE COMPLETE:

Grupa A: Franța, ROMÂNIA, Albania, Elveția
Grupa B: 
Anglia, Rusia, Țara Galilor, Slovacia
Grupa C:
Germania, Ucraina, Irlanda de Nord, Polonia
Grupa D:
Spania, Cehia, Turcia, Croația
Grupa E:
Belgia, Italia, Irlanda Suedia
Grupa F:
Portugalia, Islanda, Austria, Ungaria

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează