INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMÂNIA 2-1

România i-a schimbat viața: "E golul care-mi va rămâne mereu în minte"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2016 15:25

Dimitri Payet (29 de ani) a marcat golul decisiv în victoria Franței din debutul Campionatului European cu România, scor 2-1.

Mijlocașul a acordat un interviu pentru site-ul oficial al UEFA în care a vorbit despre cel mai important moment al carierei sale.

"De la începutul turneului m-am simțit foarte bine. Sunt încrezător în forțele mele iar asta m-a ajutat să evoluez fără presiune și să obțin performanțe individuale foarte bune.

Vă spun sincer, golul care-mi va rămâne mereu în minte este cel marcat împotriva României. A fost un joc extrem de dificil, iar golul a venit în ultimul minut, așa că a fost într-adevăr o mare satisfacție pentru mine", a declarat Payet.

"Am muncit foarte mult și mă bucur că am avut un sezon foarte bun cu echipa mea de club, asta în ciuda faptului că am lipsit două luni din cauza unei accidentări. Starea mea de după meci nu a fost decât o eliberare a întregii tensiuni acumulate până atunci" Dimtri Payet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
chromophobia
chromophobia  •  21 Iunie 2016, 17:15
Postat de ralffy_mr pe 21 Iunie 2016, 16:36

Romania n-a schimbat nimic.. Payet si-a facut-o cu mana lui..pentru ca are valoare. Iar pentru titlul vostru.. ***!!!!*** ***!! ***I!!!!

Payet n-a miscat nimic in 2 meciuri cu Astra.Sumudica a stiut sa-si puna fundasii sa-l anihileze

ralffy_mr
ralffy_mr  •  21 Iunie 2016, 16:36

Romania n-a schimbat nimic.. Payet si-a facut-o cu mana lui..pentru ca are valoare. Iar pentru titlul vostru.. ***!!!!*** ***!! ***I!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sooos1ck
sooos1ck  •  21 Iunie 2016, 13:27

Asta e diferenta intre romani si altii, francezii joaca cu inima si cu orgoliu, noi jucam sa nu ne facem de ras, ei joaca sa castige!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează