INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ELVEȚIA

Se împung! Elvețieni sapă după tensiuni în tabăra albanezilor, dar se chinuie și cu Moldova

Veseli are 23 de ani și doar 3 selecții în naționala Albaniei
Veseli are 23 de ani și doar 3 selecții în naționala Albaniei

Articol de - Publicat sambata, 04 iunie 2016 00:00

Elvețienii scriu că în lotul albanezilor ar fi tensiuni după ce tatăl lui Lorik Cana i l-ar fi impus selecționerului De Biasi pe Veseli în detrimentul lui Djimsiti.

Echipele nici măcar n-au ajuns în Franța, iar până la meciul direct, din 11 iunie, mai e o săptămână. Dar războiul psihologic dintre elvețieni și albanezi e în toi. Tabloidul Blick, cine altul?, a aflat că Berat Djimsiti a zburat din lotul de 23 al adversarei în ultima clipă.

Agim Cana, tatăl "veteranului" Lorik Cana, ar fi intervenit personal, peste capul selecționerului Gianni De Biasi, și l-a impus pe Frederic Veseli, fostul coleg și prieten al fiului său din perioada Lausanne. În detrimentul lui Djimsiti și spre furia lui De Biasi.

"E o prostie!", a comentat tehnicianul italian: "Pe Berat l-am lăsat acasă fiindcă n-a jucat luni întregi. La Atalanta a prins ultimele trei meciuri doar pentru că directorul sportiv al clubului mi-e bun prieten. Dar aici, la lot, am constatat că Djimsiti e la pământ cu pregătirea fizică".

"Elvețienii pun gaz pe foc. Blick susține că în lotul nostru ar fi tensiuni din cauza lui Veseli și a lui Djimsiti. Nimic mai fals"
Panorama Sport, cotidian albanez

Elevția s-a chinuit cu Moldova!

Echipa pe care o vom întâlni în meciul 2 de la Euro, Elveția, a evoluat modest împotriva reprezentativei Moldovei, pe care a învins-o aseară cu 2-1. Pentru elvețieni au punctat Dzemaili și Mehmedi, iar pentru vecinii noștri a marcat Ginsari.

Trupa pregătită de Petkovici a evoluat cu una dintre cele mai bune formule pe care le are la dispoziție: Burki - Lichtsteiner (Lang), Schar, Von Bergen, R. Rodriguez (Moubandje) - Behrami, Xhaka (F. Frei) - Shaqiri, Dzemaili (Zakaria), Embolo (Tarashaj) - Derdiyok (Mehmedi).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
zidane92
zidane92  •  04 Iunie 2016, 11:07

E cea mai slaba grupa din istoria campionatelor europene, Romania se va califica de pe 2 ca nu are cine, elvetia e mult sub mondialul din 2014 unde a luat 6 de la francezi, vestiarul sta sa explodeze, aripa shaqiri fiind total nemultumita, apararea e vraiste au castigat numai cu 3-2, 4-3 in preliminarii, iar atacul? e la pamant drmic e accidentat iar seferovic a dat un singur gol in ultimele 12 luni, in timp ce noi avem golgeterii ligii 1, bulgariei si din segunda, eu spun ca defilam cu elvetia si albania ca nu avem cu cine juca, poate cu noroc scoatem un egal cu franta si castigam grupa! DUPA? POTOPUL NICIO ECHIPA DINTRE ROMANIA ELVETIA SI ALBANIA NU TRECE DE OPTIMI CU ORICINE AR PICA DIN ALTE GRUPE!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează