INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA

Se răzbună pentru că nu a fost luat la EURO? Marica, atac dezlănţuit la adresa lui Iordănescu: "E nevoie de gândire occidentală! Sper să avem un nou selecţioner"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2016 19:17

Ciprian Marica nu a prins lotul României pentru EURO 2016 şi a vorbit despre prestaţia "tricolorilor", spunând că este nevoie de un nou selecţioner.

"Eu sunt adeptul oamenilor tineri, care vin din spate cu o mentalitate nouă. E nevoie de o gândire occidentală. E nevoie de un suflu nou. Vreau să cred că din toamnă vom avea un selecţioner tânăr. Trebuie să promovăm valorile din ţară"

Lucrurile sunt tragice. Ne aşteptam poate ca Albania să fie mai ambiţioasă, dar de aici până a ne subordona şi a nu ne mai de mingea e cale lungă. Lucrurile devin comice.

L-am auzit pe Chiricheş spunând că trebuie să uităm. Nu putem trece cu vederea. Nu poţi să dai uitării acest EURO. Îmi pare rău că nu am reuşit să facem o figură frumoasă. Este trist să pierzi cu Albania. Ceea ce m-a surprins a fost atitudinea. Nu vedem fotbalişti jucând cu inima şi nu vedem jucători care să fie mândri că joacă sub tricolor, a spus Marica la DigiSport.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
1147297785322558
Lucian Ionel  •  22 Iunie 2016, 01:25

L-AM APRECIAT PE MARICA INNAINTE SA VINA LA STEAUA SI DUPA(mai ales ca sint stelist, mi-am inchipuit ca deja e super clasa ,luam campionatul mai ales ca e Reghe si nu Radoi( i-l simpatizez si pe radoi dar nu ca antrenor ,mai are de invatat -intre stelisti !)dar el chiar e dus frate !Marica =***mai bine taceai frate !am sa scriu pe multe bloguri si o sa ai un sfirsit de cariera mai de *** ca al lui >!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1147297785322558
Lucian Ionel  •  22 Iunie 2016, 01:16

CEL MAI DE *** JUCATOR PE CARE AM PUTUT SA-L CUNOSC : mAAAAAARiCAAA DUPA COMENTARIUL DE AZI --- CIND A FOST EL IN TEREN AM JUCAT CUMVA CA BARCELONA SAU AM AVUT VICTORII PE LINIE ??? --- E LIMPEDE PE CREIER BAIATUL ! SE PARE CA TE POTI DA CU PATINELE PE CREIERUL LUI ! NU EXISTA SUPRAFETE DENIVELATE !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1147297785322558
Lucian Ionel  •  22 Iunie 2016, 01:11

---gabi iancu, rotariu,filip ,tosca,razvan marin,v rusu, f coma,f tanase si altii rasariti din campionatul intern dar nu trecuti de 25 ani !!! --- astia trebuie sa ne reprezinte ! sint mici dar pierdem curat ! cu toate ca sint stelist ce *** mea cauta bogdan stancu la nationala romaniei ???rat???(lucescu l-a dat afara de prost ?)tatarusanu ???torje???hoban,matel??? --- avem multi tineri in campionatul asta de *** pe care-l avem dar nu ii baga nimeni in seama , ( va amintiti de vali badea ??? )GABI IANCU ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close