INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - CAMERUN 3-2

Selecționerul Franței are emoții înaintea EURO: "Ce dacă România a încasat patru goluri?"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2016 09:29

Franța a primit două goluri în victoria din meciul amical cu reprezentativa Camerunului, scor 3-2, însă selecționerul Didier Deschamps nu-și face griji în privința defensivei pentru EURO.

"A fost primul meci disputat împreună după mult timp de Adil Rami și Laurent Koscielny și au avut în față jucători de calitate. Au existat erori, iar asta este ceva normal, totul poate fi îmbunătățit mereu. Acestea sunt meciuri de pregătire.

Dacă România a încasat patru goluri (n.r. 3-4 cu Ucraina), asta nu înseamnă că nu știe să se apere. Dacă Germania a pierdut, asta nu înseamnă că nu va veni la EURO să câștige. Pentru a câștiga o competiție, apărarea este importantă, însă esențial este să marchezi un gol în plus față de adversarul tău", a declarat Deschamps după meciul cu Camerun.

Franța e în Grupa A de la Campionatul European alături de România, Elveția și Albania. Pe 10 iunie, francezii vor deschide turneul în compania ”tricolorilor”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  31 Mai 2016, 19:14

Avem sanse uriase sa cistigam acest CE. Cu conditzia urmatoare:echipa romaniei sa fie condusa de urmatorii iluzionisti:hotzomanu, tudor, coltzescu. Toate meciurile. Inca din primele 3 minute adversarii ruminilor vor avea 4 fotbalisti eliminati. In prima repriza, iluzionistii ne vor acorda 2 penalty, iar in repriza secunda aceeasi iluzionisti penali ne vor face cadou inca 2 lovituri de la 11m. Si uite asa cum ne vedeti, sintem campionii Europei. Daca in Liga Ororilor se poate, de ce nu si la CE?

thedronius
thedronius  •  31 Mai 2016, 12:03

Sa marchezi un gol in plus mai mult decat adversarul, adica exact ce a facut Romania cu Ucraina...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close