INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA, DUMINICĂ, 22:00, GSP.RO, DOLCE 1, PROTV

Situația accidentaților » Tata Puiu are mari emoții cu doi titulari înaintea meciului cu Albania

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2016 00:00

Staff-ul medical al "naţionalei" face eforturi pentru a recupera jucătorii accidentaţi cu Elveţia, cea mai delicată situaţie fiind cea a mijlocaşului stelist

România a plătit destul de scump remiza cu Elveţia. Punctul ne menţine cu şanse reale, chiar foarte mari, în cursa pentru calificarea în optimile de finală, dar Iordănescu se confruntă cu probleme majore în lot. Toate din cauza accidentărilor. Practic, cele 3 schimbări de miercuri au fost obligatorii fiindcă Raţ, Pintilii şi Bogdan Stancu n-au mai putut continua.

Vestea cea mai bună e că în privinţa lui Bogdan Stancu nu există semne de întrebare dacă va putea sau nu să fie folosit cu Albania. El e apt din punct de vedere medical. Cu totul altfel stau lucrurile în privinţa celorlalţi.

Foarte probabil, tot Raţ va fi titular

Răzvan Raţ şi Pintilii au fost supuşi unor controale medicale amănunţite, iar verdictele nu i-au scos definitiv din joc pentru ultima partidă din grupă. Totuşi, nu ambii se află în aceeaşi situaţie. Raţ s-a simţit bine ieri, n-a mai acuzat dureri şi ar putea fi titular, deşi cei din staff încă nu i-au dat asigurări sută la sută lui Iordănescu. Postul de fundaş stânga pare blestemat, chiar şi rezerva lui Răzvan nu e sută la sută apt. Filip, după ce s-a refăcut în urma entorsei la gleznă, suferită săptămâna trecută, a acuzat şi el probleme musculare în finalul meciului cu Elveţia, din cauza faptului că a intrat insuficient încălzit.

Nu vrea să rişte nimic cu Pintilii

La Pintilii lucrurile sunt ceva mai complicate. El are probleme la aductori şi sunt şanse minime să poată fi recuperat până mâine. Inclusiv Iordănescu n-ar dori să rişte introducându-l din primul minut şi să-l expună şi pe el unei recidive, dar şi să piardă eventual o schimbare neprogramată.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  18 Iunie 2016, 11:47

M-am decis! Nici eu nu vreau sa risc nimic asa ca nu ma mai intereseaza ce face Tata Puiu :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează