INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ADVERSARI EURO / ELVEȚIA

Șvaițer pe centru » Fostul internațional helvet Henchoz crede că fundașii lui Petkovici ”n-au clasă internațională. Sunt un pericol!”

Articol de - Publicat marti, 29 martie 2016 00:00

Chiar dacă în amicalul de la Dublin, cu Irlanda (0-1), naționala lor a arătat slăbiciuni în toate compartimentele, elvețienii sunt supărați în special pe apărători.

Fundașii centrali Fabian Schar și Timm Klose, care probabil vor face pereche și diseară, cu Bosnia, și-au luat o palmă zdravănă de la fostul internațional Stephane Henchoz.

Henchoz, 41 de ani, 72 de selecții, a declarat săptămânalului Le Matin Dimanche că Schar și Klose "n-au clasă internațională. Sunt limitați". Klose a greșit la golul irlandezilor, în minutul 2, apoi i-a provocat o rană urâtă deasupra gleznei lui Kevin Doyle.

Însă pe fostul apărător al lui Liverpool cel mai tare l-a dezamăgit Schar: "Mi se pare prea firav. Contra Irlandei s-a prăbușit pur și simplu într-un duel umăr la umăr. E un pericol și n-are personalitate". Soluția? Revenirea cât mai rapidă a accidentatului Johan Djourou: "Ne trebuie un șef în defensivă și el e numărul unu. Singurul care poate face ordine acolo".

5 goluria primit Elveția în ultimele 3 amicale. În preliminarii a încasat 8 goluri în 10 meciuri

"Mulțumesc pentru criticile constructive. În ceea ce privește personalitatea mea, doar oamenii care mă cunosc pot vorbi"
Fabian Schar, fundaș Elveția

Shaqiri, out

Absent și în testul de la Dublin, Xherdan Shaqiri nu va juca nici diseară, contra Bosniei. Extrema lui Stoke City s-a prezentat la lot cu probleme musculare, iar medicii nu l-au putut recupera în timp util, așa că selecționerul Petkovici i-a dat OK-ul să se întoarcă la club.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează