INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GERMANIA - FRANŢA (MÂINE, 22:00, DOLCE 1, PRO TV)

Talismanul lui Low » Selecţionerul nemţilor poartă la gât un lănţişor de argint şi o cruciuliţă personalizată

Articol de - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 00:00

Joachim Low a reuşit să spulbere complexul german în faţa marii rivale Italia la turneele finale - 4 eşecuri, 4 remize -, iar tabloidul Bild a aflat ce i-a purtat noroc în "sfertul" câştigat la penalty-uri.

Un lănţic de argint şi o cruciuliţă pe care selecţionerul nemţilor, un catolic devotat, le poartă la gât întotdeauna.

"Lănţicul îl am de mai multă vreme. Iar cruciuliţa e personalizată. Mi-a lucrat-o un bun prieten", le-a mărturisit Low jurnaliştilor.
El a mai avut în trecut un talisman. O brăţară Shamballa, pe care a purtat-o la Euro 2012. Numai că aceasta i-a adus noroc doar până-n semifinale, unde l-a învins, evident, Italia.

Îl apără pe Muller

Thomas Muller n-a fost în apele lui la acest turneu final. N-a înscris nici măcar un gol, e criticat în presă, dar Low nu-şi face niciun fel de probleme din cauza ineficacităţii atacantului bavarez. "Simt că va marca exact atunci când vom avea mai mare nevoie", a punctat selecţionerul Germaniei.

Kroos căpitan?

Dacă Schweinsteiger, accidentat la genunchi, nu va fi recuperat până la ora semifinalei cu Franţa, sunt speculaţii că Low ar înclina să-i dea banderola mai degrabă unui jucător decât portarului Neuer. Iar numele lui Kroos, cel mai bun pasator al turneului din Franţa, e cel mai vehiculat. "La Real a devenit mai bun", remarca Bild ieri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează