INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMÂNIA 2-1

Tătărușanu acuză arbitrajul după 1-2 cu Franța: "Meritam mai mult! Au câștigat cu o execuție fabuloasă și o greșeală de arbitraj"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2016 00:06

Ciprian Tătărușanu a vorbit după succesul Franței cu România, scor 2-1. Portarul naționalei crede că rezultatul este nedrept și acuză arbitrajul, făcând referire la golul unu al gazdelor, marcat de Giroud. Aici detalii!

"E un rezultat nemeritat, am demonstrat că puteam scoate mai mult din acest meci. Am fost foarte concentrați. O greșeală a arbitrului și un șut de excepție au adus victoria.

Jocul ne dă încredere. Am jucat de la egal la egal cu Franța. Trebuie să scoatem puncte din meciurile următoare. La ce ocazii am avut, puteam să mai marcăm și cred că meritam asta.

Toți ochii erau pe acest joc. Cred că nu ne-am pierdut cu firea și am făcut un joc fabulos. A fost un șut imparabil la Payet", a zis Tătărușanu la Dolce.

MECIURILE ROMÂNIEI:

Miercuri, 15 iunie
ora 19:00 (Paris): România - Elveţia - Grupa A

Duminică, 19 iunie
ora 22.00 (Lyon): România - Albania - Grupa A

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  11 Iunie 2016, 11:47

Prostul asta de tatarusanu credea ca are meci cu viitorul blatistului haji de baga iar povestea cu arbitrajul ? :))))))

ottobraun
ottobraun  •  11 Iunie 2016, 08:26

ce gluma ..Tontorusanu fotbalistu anului..Alibec cu 10 clase peste el!

polistul68
polistul68  •  11 Iunie 2016, 11:14
Postat de 7mai1986 pe 11 Iunie 2016, 09:47

Lasa-i ca nu au vazut la tv ,ei vorbesc din povesti.Romania a jucat ff bine,dar trebuie sa avem in vedere valoarea individuala a fiecarui jucator.Ei au cel mai scump jucator cotat la 60-70 mil ,noi avem cel mai scump jucator vandutla 8 mil.Ei au jucatori care joaca la cele mai mari echipe ale lumii,noi avem jucatori care sunt rezerve la echipe mediocre din Turcia, Anglia, sau sunt rezerve in Italia. Eu zic ca per total ne-am descurcat onorabil.

Asta incerc sa le transmit si eu...ei tin rezerva un jucator (comon )care e titular la bayern.....diferenta de valoare e evidenta. Ai nostri au jucat foarte bine, comparativ cu valoarea lor. Sunt ferm convins ca nu toti cei ce scriu pe acest site sunt directori de companii.....asa e si la fotbal. Ei sunt mai buni. Si, repet, chiar daca o sa ma injurati, bravo Iordanesc. A pregatit f bine meciul. Francezii nu ne-au surprins tactic cu nimic. Golurile si ocaziile lor, au venit pe diferenta de valoare. Chiriches e rezerva la napoli, Giroud e titular de drept la Arsenal....

Vezi toate comentariile (54)
Comentează