INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GERMANIA - ITALIA, SÂMBĂTĂ, 22:00, DOLCE 1, PROTV)

Trapattoni îi vede calificați pe azzurri: "Germania e ca Merkel. Vrea să domine și suferă”

Cancelarul Merkel a sărbătorit ultimul succes german la CM 2014 în vestiarul naționalei lui Low
Cancelarul Merkel a sărbătorit ultimul succes german la CM 2014 în vestiarul naționalei lui Low

Articol de - Publicat vineri, 01 iulie 2016 00:00

Trapattoni îi vede calificați pe azzurri: ”Mereu nemții se simt foarte buni până venim noi, mici, mereu polemici, mari păcătoși, dar la final geniali”.

Trapattoni a reacționat la provocarea lansată de Bild. Fostul selecționer nu a înșirat alte 7 motive pentru care Italia îi va elimina pe nemți, dar a comentat "sfertul" de mâine, cu inconfundabilul său umor: "Ne iubesc și ne admiră, numai că suferă cu noi și nu pot nega. În mentalitatea lor, e ideea dominației în lume. Fac parte din Europa, însă sunt «Deutschland uber alles». Germania este ca Merkel. Cu tot respectul pentru cancelar, dorința de supremație e clară. Nemții se simt foarte buni până venim noi. Mici, mereu polemici și atât de păcătoși, dar la final geniali. Și îi băgăm în criză".

Trap, care a antrenat-o trei sezoane pe Bayern, știe cum se va termina meciul de la Bordeaux: "E un șoc pentru germani să alăture iar Italia cuvintelor prelungiri și eșec. Așa îi batem și acum. Vă asigur că n-au digerat încă suferința mexicană din 1970. Mă întrebau mereu la Munchen cum am reușit".

"Low cunoaște perfect Italia, punctele ei slabe și se teme. Astfel de meciuri se decid la un detaliu. Iar noi suntem maeștri"
Giovanni Trapattoni, fost selecționer Italia

"Această echipă a Germaniei este ca Everestul. Noi suntem însă jucători-suporteri și pregătiți să escaladăm până în vârf"
Alessandro Florenzi, mijlocaș Italia

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează