INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ATENTATE BRUXELLES

Un vicepreședinte UEFA avertizează: ”E posibil ca la Euro să avem meciuri cu poarta închisă”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2016 18:25

Atentatele din Bruxelles vor avea avea impact și asupra fotbalului. Belgia și-a anulat deja amicalul cu Portugalia, însă evenimentele de azi ar putea afecta și Campionatul European din această vară.

Acțiunile teroriștilor din Paris și din capitala Belgiei au readus în discuție riscurile de securitate în privința competiției la care sunt așteptați sute de mii de fani.

Giancarlo Anete, vicepreședinte UEFA, a comentat felul în care Euro2016 ar putea fi afectat: ”Există riscul de a se disputa unele partide cu poarta închisă pe perioada turneului. Trebuie să lucrăm, în continuare, cu încredere și, în același timp, cu mai multă preocupare. Riscul unor meciuri cu poarta închisă există mereu. La nivel european, există o stare mare de îngrijorare. Și ultimele două Campionate Mondiale, din motive diverse, au fost marcate de un risc ridicat de tensiuni sociale.”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează