INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA 0-1

UPDATE Prima reacție a lui Alibec după ce a părăsit pe targă meciul România - Albania » Noi detalii despre accidentare

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2016 12:19

Denis Alibec a fost titular în meciul România - Albania, 0-1, dar a părăsit terenul accidentat, în minutul 56.

UPDATE 16:15

Din ultimele estimări, se pare că accidentarea lui Alibec nu este una foarte gravă. Atacantul este suspect de o entorsă la genunchi, fără rupere a ligamentelor.

Alibec are șanse minine să fie pe teren în primul meci european disputat de Astra, turul III preliminar al Champions League, dar are șanse mari să joace în runda următoare, play-off-ul Ligii Campionilor.

Manșa tur din play-off-ul Champions League se desfășoară pe 16-17 august, iar returul va fi o săptămână mai târziu. 

Știrea inițială:

După meci, atacantul Astrei a vorbit despre duelul cu albanezii și despre ratarea calificării în optimile de finală ale turneului final din Franța.

"Cred că e cea mai tristă zi din viața mea. Îmi pare rău că n-am putut să câștigăm și să mergem mai departe, dar asta este viața. Trebuie să mergem înainte.

Nu știu dacă albanezii au fost mai luptători. Probabil că dacă dădeam gol înaintea lor, alta era situația. Asta e viața. Mergem înainte. Nu știu ce s-a întâmplat cu noi de nu am reușit să câștigăm. Suntem foarte triști, dar ce să facem? Plecăm din Franța fără nimic și sunt foarte dezamăgit", a spus Alibec la DolceSport.

Potrivit surselor GSP, Denis Alibec riscă să stea pe bară cel puțin două luni. Acesta are piciorul umflat, iar în scurt timp va efectua un RMN.

Citește și: Accidentare groaznică pentru Alibec în meciul cu Albania! Care e verdictul medicilor "la cald"

Rezultate România:

Franţa - România 2-1
România - Elveţia 1-1
România - Albania 0-1

Clasamentul grupei A:

1. Franța 7p
2. Elveția 5p
3. Albania 3p
4. România 1p

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (59)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Iunie 2016, 21:11

mare epava si asta,se accidenta singur si intra ca o femeie acest gras inutil,ne am convins ce poate si asta,s a cerut singur afara,ca nu mai putea sa alerge ,rusine sumudica e de vina ,a destabilizat tot !

andy56
andy56  •  20 Iunie 2016, 17:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

cum buey, ei sunt buni din principiu doar nesimtitii de adversari nu s-au dat la o parte (asa cum e obiceiul pe plaiurile mioritice).... ma si uitam aseara la PENIBILUL *** stanciu cum a stricat 4 ocazii bune de atac, sutand aiurea......ba mai vroia sa si suteze din lovitura libera de la 20m (noroc ca i-a luat torje balonul....c-o dadea tot in peluza)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.33
andrei.33  •  20 Iunie 2016, 17:12

Niciunul de la fcsb n-avea cum sa-si rupa genunchiul fiindca au jucat ca niste domnisoare, cea mai diafana dintre ele fiind tatarusine.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează