INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  SPANIA

Vicente del Bosque, la un pas de a părăsi Spania » Cine e favorit să fie noul selecţioner

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2016 16:59

Sunt şanse foarte mari ca Vicente del Bosque să părăsească naţionala Spaniei după eliminarea în optimile Campionatului European în faţa Italiei, scor 0-2.

Jurnaliştii spanioli de la AS susţin că favorit să preia funcţia lui Del Bosque este Joaquin Caparros. Tehnicianul în vârstă de 60 de ani a mai fost căutat de Betis şi FC Sevilla. Printre cele mai importante echipe pe care le-a pregătit Joaquin Caparros se numără Villarrea, Sevilla şi Athletic Bilbao.

Lui Caparros îi va fi foarte greu să egaleze performanţele lui Vicente del Bosque la cârma reprezentativei iberice. Spania cu Del Bosque a câştigat un mondial în 2010 şi un EURO în 2012.

Antrenorul de 65 de ani va ieşi foarte probabil definitiv din fotbal, anunţă sursa citată, deşi acesta are oferte din Anglia, Germania şi Franţa.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  28 Iunie 2016, 19:47

A castigat tot ce se putea castiga, club si nationala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close