INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  GERMANIA - UCRAINA 2-0

VIDEO Al Bundy al Germaniei! Gesturi dezgustătoare ale lui Joachim Low » Ce făcea antrenorul în timpul meciului

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2016 09:03

Germania, una dintre favoritele la câștigarea EURO 2016, a debutat ieri la turneul final.

Nemții au învins cu 2-0 pe Ucraina, grație golurilor marcate de Mustafi și Schweinsteiger. Meciul a fost spectaculos, cu multe faze de poartă, iar camerele TV au insistat pe reacțiile celor doi selecționeri, surprinzând mai multe instantanee uluitoare cu cel german.

La începutul partidei, antrenorul Joachim Low a fost văzut de mai multe ori ducând mâna la nas, apoi la gură, un obicei pe care camerele l-au remarcat de mai multe ori în trecut. (VIDEO AICI)

Însă cel mai dezgustător moment a venit în repriza a doua, atunci când antrenorul nemților și-a băgat mâna în pantaloni și după aceea a dus-o la nas. Vezi AICI video cu faza

Pe internet, unii dintre fani s-au arătat dezgustați de gestul lui Low, iar alții s-au amuzat copios.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
myers
myers  •  13 Iunie 2016, 15:46

Omul e o legenda!Isi miroase transpiratie de la subtioare,isi consuma mucozitatile(cred ca va amintiti filmuletele cu el cand isi gusta ce a scos din nas)iar acum asta.Cred ca e,totusi,ceva vreo tulburare compulsiv obsesiva.Pe de alta parte,profesional e unul din cei mai buni.

submarina
submarina  •  13 Iunie 2016, 15:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

enjoythesilence
enjoythesilence  •  13 Iunie 2016, 14:50
Postat de enjoythesilence pe 13 Iunie 2016, 14:44

scarbos maxim, cum naiba sa faci asemenea gesturi cand te stii scanat nonstop de camere si ca te vede o lume intreaga??? or fi emotiile mari pe banca, dar daca te stii pervertel si nu te poti abtine, puneti niste manusi de box, sa nu mai poti scormoni prin pantaloni si orificii:))) nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca l-ar fi prins pe tata puiu cu mana-n nas, nu la *** sau la arsch, cred ca ne faceau ***, oamenii cavernelor etc. luati de aici civilizatie si educatie, mama voastra de ipocriti!

pune-ti***

Vezi toate comentariile (10)
Comentează